Ελλάδα

Χαλκιδική: Πέθανε η αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από φορτηγό – Είχε προσπαθήσει να σταματήσει καυγά στη μέση του δρόμου

Η αστυνομικός είχε τραυματιστεί σοβαρά στις αρχές Απριλίου και έκτοτε έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Την τελευταία της πνοή άφησε η 46χρονη αστυνομικός η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά τον Απρίλιο σε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Η 46χρονη αστυνομικός νοσηλευόταν με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο όταν τα ξημερώματα της 5ης Απριλίου παρασύρθηκε από φορτηγό στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο 41ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Σάρτης προσπάθησε μαζί με τον συνάδελφο της να διευθετήσει επεισόδιο μεταξύ ενός 33χρονου κι ενός 26χρονου.

Ωστόσο, κάτω από άγνωστες συνθήκες τόσο η 46χρονη αστυνομικός και ο 33χρονος παρασύρθηκαν από φορτηγό που οδηγούσε ένας 62χρονος με αποτέλεσμα η αστυνομικός να τραυματιστεί σοβαρά και ο 33χρονος να χάσει τη ζωή τους.

Η ίδια υποβλήθηκε σε μια σειρά από χειρουργεία και νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε ΜΕΘ.

Στη συνέχεια φάνηκε να κερδίζει τη μάχη, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε αποσωληνωθεί αλλά η υγεία της παρέμενε σε άσχημη κατάσταση.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν και πάλι σε ΜΕΘ, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο λόγω ηπατικής ανεπάρκειας. 

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, η ίδια δεν άντεξε και άφησε την τελευταία πνοή της. 

Συγγενής της αστυνομικού μιλώντας στο newsit.gr, επιβεβαίωσε τον θάνατό της λέγοντας: «Η ξαδέλφη μου ταλαιπωρήθηκε εδώ και αρκετό καιρό. Μάθαμε ότι έφυγε και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι αλήθεια δυστυχώς. Μακάρι να ήταν ψέματα. Είμαστε όλοι πολύ χάλια ψυχολογικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5