Ελλάδα

Χαμός και ξύλο στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής – Κεδίκογλου σε ΣΥΡΙΖΑ: “Καταδικάστε” (BINTEO)

“Επιτέλους ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάρει θέση και να καταδικάσει κάθε πρακτική βίας. Αλλιώς θα επιβεβαιώσει ότι οι βουλευτές του λειτουργούν κατ΄ εντολή του" επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σίμος Κεδίκογλου. Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Να καταδικάσει τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ζητεί από το ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ.Κεδίκογλου, επισημαίνει ότι, “στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια αρκετό να απειλούν με βία και να ασκούν οι ίδιοι βία εις βάρος δημοκρατικά εκλεγμένων αντιπροσώπων. Επιτέλους ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάρει θέση και να καταδικάσει κάθε πρακτική βίας. Αλλιώς θα επιβεβαιώσει ότι λειτουργούν κατ΄ εντολή του”.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

“Για άλλη μία φορά ο κ. Κεδίκογλου ελεεινολογεί και ψεύδεται. Το δρόμο της λάσπης και της βρώμικης προπαγάνδας, θα τον περπατήσει μόνος του. Καλό Σαββατοκύριακο κύριε Κεδίκογλου.”

Το χρονικό

Τα επεισόδια σημειώθηκαν κστο περιφερειακό συμβούλιο αττικής κατά τη συζήτηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον Λαιμό Βουλιαγμένης.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, του στενού του συνεργάτη Χάρη Πασβαντίδη και του διευθυντή του γραφείου του Περιφερειάρχη κ. Γεωργίου. Η ένταση οξύνθηκε με τους περιφερειακούς συμβούλους να πιάνονται στα χέρια.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής έκανε λόγο για «στημένα» επεισόδια και για «περιφερόμενο θίασο κάποιων που ήρθαν και κάθισαν για πρώτη τέσσερεις ώρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο με σκοπό να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Σγουρός είπε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και συμπλήρωσε ότι “υπήρξε πρόκληση από την πλευρά του κ. Τσουκαλά, ο οποίος ήταν απαράδεκτος, είπε πράγματα που δεν έπρεπε να πει, παρακίνησε αυτούς που ήταν στα θεωρεία για να γίνει η σύρραξη και τελικά έγινε η σύρραξη”.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε
Μαλλιά κουβάρια στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής – Ξύλο και βρισιές εναντίον του Γ. Σγουρού (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντάσεις και διαμαρτυρίες στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Χαμός στο συνέδριο της ΚΕΔΕ από τους σχολικούς φύλακες – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Φωνές στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για τα σκουπίδια – ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η 15χρονη που βρέθηκε μετά την εξαφάνισή της κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της – Δύο συλλήψεις
Η 15χρονη αφού επέστρεψε στο σπίτι της και στην οικογένειά της, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι ένας 31χρονος μαζί με έναν 32χρονο φίλο του, την κρατούσαν κλεισμένη σε σπίτι, όπου την βίασαν
iStock
«Δεν θυμάμαι πού είναι», έλεγε στους αστυνομικούς η κόρη της ηλικιωμένης στον Μαραθώνα που την έθαψε για να της παίρνει την σύνταξη
Οι αστυνομικοί ζήτησαν ακόμη και φτυάρια από τους γείτονες προκειμένου να αποκαλύψουν τον μακάβριο «μυστικό» που τους ομολόγησε η γυναίκα
Η 68χρονη που ομολόγησε ότι έθαψε στην αυλή του σπιτιού την μητέρα της 5