Ελλάδα

Χανιά: Νεκρός 29χρονος στους Αγίους Αποστόλους – Εντοπίστηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Από τις αρχές, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ένας 29χρονος από τα Χανιά, ο οποίος φέρεται να απαγχονίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (25.10.2025) στους Αγίους Αποστόλους.

Με το φρικτό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι νωρίς το πρωί της Κυριακή, οι πολίτες που πήγαν να αθληθούν στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, όταν αντίκρισαν τον άτυχο 29χρονο να είναι κρεμασμένος σε δέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι παρευρισκόμενοι που εντόπισαν τον νεαρό άνδρα, ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές.

Στο σημείο, μετέβη η Αστυνομία και ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσουν τις συνθήκες θανάτου του άτυχου 29χρονου.

Προς το παρόν, από τις αρχές, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η είδηση θανάτου ενός ακόμη νέου ανθρώπου στα Χανιά, όπου ένας 29χρονος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο στην Κίσαμο χτες, έχει προκαλέσει θλίψη αλλά και ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το «κόλπο» του αναισθησιολόγου με τους βοηθούς, ο τρόπος δράσης με τα φακελάκια και η Porsche Cayenne
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον αναισθησιολόγο του νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι», καθώς η μια καταγγελία μετά την άλλη για φακελάκια αποδυναμώνουν τους ισχυρισμούς του
Ο γιατρός που ζητούσε φακελάκια
12