Ελλάδα

Χωρίς ρεύμα η Θεσσαλονίκη από την ισχυρή βροχόπτωση

Χωρίς ηλεκτροδότηση έμειναν πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης από το απογευματινό μπουρίνι που συνοδεύτηκε από ισχυρή βροχόπτωση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης τεχνικών ΔΕΗ νομού Θεσσαλονίκης Σταμάτης Ζαχαρέγκας, προβλήματα σημειώθηκαν σε αρκετές περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης από κομμένα καλώδια και καμένους μετασχηματιστές.

«Εκτεταμένες ήταν οι ζημιές και στη δυτική πλευρά της πόλης, στο Φίλυρο, στην Αγχίαλο, στη Σίνδο και στη Μεσήμβρια, ενώ βλάβη παρουσίασε και ο βιολογικός σταθμός στο Καλοχώρι», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι κλήθηκαν εκτάκτως συνεργεία της ΔΕΗ για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζέστη και άπνοια την Δευτέρα – Ο καιρός της εβδομάδας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από το ένοπλο επεισόδιο έξω από μπαρ στο Ηράκλειο - «Θα δεις» είπε ο 23χρονος στον «πορτιέρη» που νοσηλεύεται
Στα πλάνα καταγράφονται οι τρεις νεαροί, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, να βγαίνουν στο πεζοδρόμιο με πιστόλια και μαχαίρι στα χέρια, να ανταλλάσσουν κουβέντες με τον τραυματία και ακόμη ένα άτομο
Κρήτη