Ελλάδα

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Νίκαια: Νταής σύζυγος έστειλε πιτ μπουλ να δαγκώσει αστυνομικό

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη την Πέμπτη (18.11.2021) στη Νίκαια. Συγκεκριμένα, η αστυνομία κλήθηκε να βοηθήσει μια γυναίκα από τον κακοποιητικό σύντροφό της, ωστόσο τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση, καταγγέλλοντας ότι ο σύντροφός της την χτύπησε. Στο σημείο έσπευσαν δύο αστυνομικοί. Όταν πλησίασαν την πόρτα, είδαν τον άνδρα να βγαίνει από το σπίτι μαζί με έναν σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ. Μόλις ο άνδρας αντίκρισε τους αστυνομικούς, φώναξε «όρμα τους» και άφησε το λουρί του σκύλου.

Ως αποτέλεσμα ο σκύλος επιτέθηκε στους αστυνομικούς και δάγκωσε έναν από αυτούς στο πόδι. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές ενισχύσεις, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να συλληφθεί και να οδηγηθεί με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας. Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η κακοκαιρία Erminio έρχεται με ακραία φαινόμενα - Καταιγίδες, άνεμοι 11 μποφόρ και κύματα 6 μέτρων
Για την Αττική υπάρχει κόκκινη προειδοποίηση, καθώς αναμένονται  ισχυρές καταιγίδες και πολύ θυελλώδεις ανέμους, ενώ μεγάλος θα είναι ο κίνδυνος για να εκδηλωθούν πλημμύρες
βροχή στην Αθήνα
Η Ελλάδα αποχαιρετά τη Μαρινέλα - Στις 14:00 η κηδεία της σπουδαίας καλλιτέχνιδας, από τις 8 σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της
Η οικογένεια της Μαρινέλλας επιθυμεί η ταφή να γίνει σε στενό κύκλο και αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα»
Μαρινέλλα