Ελλάδα

Ζάκυνθος – Το χρονικό της φρίκης: Η παγίδα του 27χρονου και τα χημικά φάρμακα για να αποβάλλει η σύντροφός του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 19χρονη κοπέλα στη Ζάκυνθο η οποία εξαναγκάστηκε από τον ίδιο της το σύντροφο να χάσει το μόλις 1,5 μηνών έμβρυο που κυοφορούσε.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρωτοφανές περιστατικό με το έμβρυο που έχει συγκλονίσει τους κατοίκους στη Ζάκυνθο, ξεκίνησε στις εννέα το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2/2024). Ο 27χρονος δράστης αλβανικής υπηκοότητας, μετέβη στο πατρικό σπίτι του νεαρού κοριτσιού και του είπε να τον ακολουθήσει σε κάποιους φίλους του οι οποίοι θα γίνονταν οι νονοί του παιδιού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις του ζευγαριού τις τελευταίες ημέρες ήταν τεταμένες, με αποτέλεσμα η 19χρονη να φύγει από το σπίτι που έμενε με τον 27χρονο και να επιστρέψει στο πατρικό της.

Παρ’ όλα αυτά συναντιόντουσαν  σε καθημερινή βάση και συνομιλούσαν πολλές φορές στο τηλέφωνο. Έτσι όταν έφυγαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης από το πατρικό σπίτι της κοπέλας πέρασαν πρώτα από τους φίλους του 27χρονου και στη συνέχεια ο δράστης με κάποιο πρόσχημα την οδήγησε στο σπίτι του στο Τσιβιλί της Ζακύνθου. 

Ζήτησε από την 19χρονη να περάσουν μαζί την νύχτα κι όταν εκείνη αρνήθηκε τότε, ο δράστης με τη χρήση σωματικής βίας την μετέφερε στο κρεβάτι του, της έδεσε τα χέρια με σκοινί και την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια από το στόμα κι ένα από την κόλπο, προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια πράξη του και ξημερώματα Τετάρτης (21/2/2024) ο 27χρονος μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο. Εκεί αφού της απέσπασε το κινητό της τηλέφωνο στη συνέχεια της ανέφερε να μην πει τίποτα σε κανέναν κι έφυγε. Η κοπέλα υποβλήθηκε σε εξετάσεις στις οποίες διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Οι αστυνομικοί μετά την κατάθεση της κοπέλας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον σύντροφό της ο οποίος κατηγορείται για διακοπή κύησης, ενδοεοικογενειακή βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
70.000 στρέμματα επηρεάστηκαν από τη φωτιά στη Χίο – Σπαρακτική η δορυφορική φωτογραφία του Copernicus
Κάτοικοι, κτηνοτρόφοι και αγρότες δηλώνουν πως η ζωή τους στο νησί έχει «τελειώσει» - Μέσα στις επόμενες ημέρες τα ακριβή στοιχεία για τις εκτάσεις που καταστράφηκαν από τη φωτιά
Χάρτης 1
Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης που διακομίστηκε σε ΜΕΘ στην Πάτρα: «Δεν πίστευα ότι το παιδί μου θα γυρίσει»
Τα πρώτα λόγια που είπε η 14χρονη αφού συνήλθε ήταν «μαμά σ' αγαπώ» - Το κορίτσι είχε προσβληθεί από ένα σπάνιο σύνδρομο το οποίο της προκάλεσε φλεγμονή στο κεντρικό νευρικό σύστημα
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
1