Ελλάδα

Ζέστη και την Κυριακή

Γενικά αίθριος και ζεστός ο καιρός.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας. Από το βράδυ στη δυτική Μακεδονία αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο  από 08 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την  Ηπειρο, τη δυτική στερεα και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται απο το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 4 μποφόρ και η θαρμοκρασία θα κυμανθεί απο 09 έως 27 βαθμούς Κελσίου.    

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και  ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 έως 28 βαθμούς κελσιου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 13 έως 24 βαθμούς κελσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 έως 23 βαθμούς κελσιου. 

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσιου. 

Στη Θεσσαλονίκη   ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 3-4 μποφόρ κκαι η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 6
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
38