Ελλάδα

Ζωγράφου: «Έχω μελανιές και σπασμένα δόντια» λέει ο οδηγός λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε

Ο 39χρονος οδηγός του λεωφορείου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο οδηγός του ΙΧ αναζητείται

Στο νοσοκομείο κατέληξε οδηγός λεωφορείου όταν πιάστηκε στα χέρια με οδηγό αυτοκινήτου, σε κεντρικό δρόμο στου Ζωγράφου.

Η επίθεση έγινε νωρίς σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου σε κεντρικό δρόμο στου Ζωγράφου, όταν ένας οδηγός λεωφορείου πιάνεται στα χέρια με οδηγό αυτοκινήτου, με τον έναν να καταλήγει στο ΚΑΤ με τραύματα στο πρόσωπο και σπασμένα δόντια.

Ο οδηγός του λεωφορείου στην γραμμή 230 διασχίζει την Ηρώων Πολυτεχνείου, μπροστά από την Πανεπιστημιούπολη. Ξαφνικά, οδηγός ΙΧ σταματά μπροστά στο όχημα και ξεκινά άγριος καυγάς.

«Αντιλήφθηκα ότι με ακολουθεί ένας οδηγός σε έξαλλη κατάσταση. Σταμάτησε το αυτοκίνητό του και άρχισε να μου φωνάζει να κατέβω. Το έκανα για να τον ηρεμήσω και τότε άρχισε να μου φωνάζει ‘χτύπα με ρε, χτύπα με’.

Δεν αντέδρασα και τότε άρχισε να με χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο. Έχω μελανιές από τα χτυπήματα και σπασμένα δόντια», λέει ο οδηγός του λεωφορείου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ξυλοδαρμός ξεκίνησε επειδή ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται πως δεν έβγαλε φλας για να στρίψει και αυτό προκάλεσε το ξέσπασμα του οδηγού του αυτοκινήτου.

Ο 39χρονος οδηγός του λεωφορείου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο οδηγός του ΙΧ αναζητείται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί