Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ζωντανεύει από τις 23 Φεβρουαρίου η Οικία Θεοτοκοπούλου

Ζωντανεύει από τις 23 Φεβρουαρίου η Οικία Θεοτοκοπούλου

Η οικία Θεοτοκοπούλου μετατρέπεται σε ζωντανό πυρήνα πολιτισμού, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας για τα Πατήσια. Αναλυτικά οι δράσεις.

Ζωντανεύει και πάλι από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου η Οικία Θεοτοκοπούλου του δήμου Αθηναίων. Ένα διατηρητέο νεοκλασικό μετατρέπεται σε μια νέα εστία δημιουργίας και δυναμισμού για τη γειτονιά των Πατησίων.

Η οικία Θεοτοκοπούλου και το σύνολο δράσεων

Η οικία Θεοτοκοπούλου θα φιλοξενεί δραστηριότητες πολιτισμού, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Από αύριο θα παρέχει στέγη και βήμα έκφρασης για όλες τις δημιουργικές ομάδες της πόλης.

Πρόκειται για ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο που χτίστηκε στη δεκαετία του ’20 σε ένα περιβόλι έκτασης 3,3 στρεμμάτων.

Οι δράσεις ξεκινούν την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί με την ομάδα PEOPLE BEHIND. Με κέφι και φαντασία αναλαμβάνουν να μάθουν τη χρήση των social media σε άτομα μεγάλης ηλικίας. Τα μαθήματα αυτά θα πραγματοποιούνται για 10 συνεχείς Παρασκευές, δωρεάν.

Σημειώνεται ότι το σύνολο των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί στην οικία Θεοτοκοπούλου παρέχονται δωρεάν. Καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων, από την εκμάθηση χρήσης tablet και ηλεκτρονικών υπολογιστών, μέχρι μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικό παιχνίδι, διαλέξεις για την ισότητα των φύλων ή την αποδοχή του διαφορετικού, ή την αρχιτεκτονική της Αθήνας.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα δράσεων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις