Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Natalie Wood: Ο Robert Wagner την σκότωσε και την πέταξε στην θάλασσα!

Natalie Wood: Ο Robert Wagner την σκότωσε και την πέταξε στην θάλασσα!

Ο μυστηριώδης θάνατος της διάσημης ηθοποιού Natalie Wood απασχολεί 37 χρόνια μετά την κοινή γνώμη. Και μάλιστα, μια μαρτυρία – φωτιά επαναφέρει το σενάριο ο δολοφόνος της να είναι ο ίδιος της ο άνδρας και επίσης διάσημος ηθοποιός, Robert Wagner.

Η μαρτυρία, για το πως έχασε τη ζωή της η Νάταλι Γουντ, ανήκει στον καπετάνιο του σκάφους και έναν από τους άλλους τρεις ανθρώπους που την βρήκαν νεκρή δίπλα στο σκάφος του ζευγαριού στ’ ανοικτά του νησιού Santa Catalina, στην Καλιφόρνια. Και έρχεται στο φως ξανά με την συμπλήρωση των 80 ετών από την γέννηση της αδικοχαμένης ηθοποιού.

Ο καπετάνιος, δήλωσε ότι πιστεύει πως τη Natalie Wood την σκότωσε ο ίδιος της ο σύζυγος ο Robert Wagner, και μάλιστα υποστηρίζει ότι του ζήτησε όταν εκείνη αρχικά εξαφανίστηκε να σταματήσει οποιαδήποτε προσπάθεια αναζήτησης.

Ο καπετάνιος, Dennis Davern, ήταν ένας από τους 4 επιβαίνοντες στο γιοτ, Splendour στις 28 Νοεμβρίου 1981. Μαζί του στο σκάφος ήταν η Natalie Wood, ο Robert Wagner και ο επίσης ηθοποιός  Christopher Walken.

Καυγάδιζαν ασταμάτητα – Η Natalie Wood με παρακαλούσε να την πάρω από εκεί

Εκείνο το Σαββατοκύριακο, θυμάται ο καπετάνιος το ζευγάρι καυγάδιζε ασταμάτητα. Μάλιστα, η Wood του είχε ζητήσει να καλέσει ένα αεροταξί να την πάρει από εκεί. Επίσης, θυμάται ότι ο Wagner είχε μαλώσει με τον Walken για την συμπεριφορά του απέναντι στην ηθοποιό.

Η μαρτυρία του Davern είναι πολύ σημαντική. Λέει ότι το βράδυ της εξαφάνισης της Νάταλι Γουντ εκείνη είχε καυγαδίσει άσχημα με τον σύζυγό της και την είδε να τρέχει κλαίγοντας στο δωμάτιό της. Το ίδιο έκανε και ο Γουόκεν ο οποίος επίσης κλείστηκε στην καμπίνα του στο βάθος του σκάφους ενώ ο Βάγκνερ έμεινε εκεί που ήταν και άρχισε να πίνει με τον καπετάνιο.

Αργότερα ο Wagner πήγε να ελέγξει τι έκανε η γυναίκα του και ο Davern ισχυρίζεται ότι πάλι μάλωσαν. Όταν πήγε να δει τι γίνεται ο Βάγκνερ του ζήτησε να φύγει. Όπως λέει πιστεύει ότι ο Βάγκνερ σκότωσε την Γουντ και την πέταξε στην θάλασσα.

Λέει επίσης ότι όταν πήγε στο πίσω μέρος του σκάφους βρήκε τον Wagner στα σκαλοπάτια και παρατήρησε ότι έλειπε το βοηθητικό βαρκάκι και η Wood. Τότε, όπως λέει άρχισε τις έρευνες. «Έβαλα μπροστά τις μηχανές για να αρχίσω να ψάχνω. Τότε ο Wagner είπε: “Όχι, όχι, μην το κάνουμε αυτό. Να μείνουμε εδώ. Ελα να πιούμε άλλο ένα μπουκάλι κρασί”.

Ο καπετάνιος λέει ότι όταν βρέθηκε το πτώμα της Woods εκείνος πήγε να την αναγνωρίσει και όχι ο Ρόμπερτ Βάγκνερ. Το πτώμα της βρέθηκε το απόμενο πρωί κοντά στο βαρκάκι μισό μίλι από το σκάφος. Λέει επίσης, ότι αυτό που ακολούθησε ήταν επί της ουσίας μια προσπάθεια να του κλείσουν το στόμα.

Η αστυνομία ξανάνοιξε την υπόθεση του θανάτου της Νάταλι Γουντ τον Φεβρουάριο του 2018 με ύποπτο τον Ρόμπερτ Βάγκνερ. Ο ίδιος έχει αρνηθεί να μιλήσει στις αρχές.

πηγη: DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις