Κόσμος

13 νεκροί και 34 τραυματίες σε σφοδρή σύγκρουση λεωφορείων στην Αργεντινή

Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες και άλλοι 34 τραυματίστηκαν όταν δύο λεωφορεία συγκρούστηκαν μετωπικά στα περίχωρα του Ροσάριο, στην ανατολική Αργεντινή, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ένας πρώτος απολογισμός έκανε λόγο για 12 νεκρούς, αλλά μετά την επέμβαση της Πυροσβεστικής «ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 13», δήλωσε ο γραμματέας Πολιτικής Προστασίας της επαρχίας Σάντα Φε, ο Μάρκος Εσκαχαδίσο.

Οι τριάντα τέσσερις τραυματίες διακομίστηκαν σε τέσσερα νοσοκομεία της περιοχής, ανέφερε το υπουργείο Υγείας.

Διεξάγεται έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο υπεραστικά λεωφορεία γεμάτα επιβάτες.

Η σύγκρουση έγινε σε μια περιοχή που απέχει 12 χλμ. από το Ροσάριο –μια πόλη 330 χλμ. βόρεια του Μπουένος Άιρες– και είχε συνέπεια τα λεωφορεία να πέσουν σε χαράδρα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Ιταλίδα ηθοποιός, Λέα Μασάρι – Είχε παίξει στο πλευρό των Αλέν Ντελόν και Ομάρ Σαρίφ
Η καταξιωμένη καλλιτέχνης άδησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών - Συνεργάστηκε με σκηνοθέτες όπως ο Λουί Μαλ, ο Μικελάντζελο Αντονιόνι, οι αδελφοί Ταγιάνι, ο Φράνκο Ρόζι
H Λέα Μασάρι