Κόσμος

19χρονος ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην..Monopoly!

Ένας 19χρονος Νορβηγός κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Μονόπολη.

Ο βασικός του αντίπαλος, ένας παίκτης από τη Νέα Ζηλανδία χρεοκόπησε φτάνοντας διαδοχικά σε δύο τετράγωνα με ακριβές ιδιοκτησίες, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του παιχνιδιού, η Hasbro.

Ο Μπιορν Χάλβαρντ Κνάπσκογκ κέρδισε 20.580 δολάρια για τη νίκη του, ακριβώς το ποσό που είχε στην τράπεζα του παιχνιδιού.

Ο Νορβηγός πρωταθλητής χρειάστηκε να ξεπεράσει τρεις πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές για να εξασφαλίσει τη νίκη. Στο τελευταίο παιχνίδι είχε αντιπάλους από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και τη Νέα Ζηλανδία, τους οποίους κέρδισε καθώς κατάφερε να «χτίσει» αρκετά ακίνητα στις ιδιοκτησίες του και έτσι οι αντίπαλοί του πλήρωναν σημαντικά ποσά κάθε φορά που έφταναν στα αντίστοιχα τετράγωνα του παιχνιδιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ προειδοποιεί τους Ιρανούς να φύγουν από περιοχές κοντά σε εργοστάσια όπλων – «Η Τεχεράνη θα γίνει Βηρυτός»
Οι νεκροί στο Ισραήλ έφτασαν τους 13 μεταξύ των οποίων και 3 παιδιά - Το Ιράν εκτόξευσε περίπου 80 βαλλιστικούς πυραύλους στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της νύχτας
Στις φλόγες οι αποθήκες πετρελαίου στην πόλη Shahran του Ιράν 4
Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του υπόπτου για τη δολοφονία της Δημοκρατικής βουλευτή και του συζύγου της στη Μινεσότα
Ο φερόμενος ως δράστης είναι ο Βανς Λούθερ Μπέλτερ, 57 ετών, πολιτικός διορισμένος στο παρελθόν από τον Δημοκρατικό κυβερνήτη Τιμ Γουόλζ και παραμένει ασύλληπτος
Ο ύποπτος για τη δολοφονία της Μελίσα Χόρτμαν