Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

AC/DC: Κατακόκκινο το βιντεοκλίπ του πρώτου τους single από το 2014 (video)

AC/DC: Κατακόκκινο το βιντεοκλίπ του πρώτου τους single από το 2014 (video)
ΑΠΕ ΜΠΕ

Οι AC/DC είναι πάλι εδώ και σε μια γιγαντιαία σκηνή με κόκκινο φως, ερμηνεύουν το «Shot in the Dark» στο βιντεοκλίπ του πρώτου τους σιγκλ από το 2014.

Οι AC/DC παρουσίασαν νωρίτερα μέσα στον μήνα, ανακοινώνοντας ότι θα περιληφθεί στο «Power Up», το 17ο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου. Για το άλμπουμ, η μπάντα συνεργάστηκε και πάλι με τον παραγωγό Brendan O’Brien, ο οποίος ήταν στο τιμόνι και των δύο προηγούμενων εγχειρημάτων των AC/DC (το «Black Ice» του 2008 και το «Rock or Bust» του 2014).

Το «Power Up» καταφθάνει μετά από μία θυελλώδη περίοδο για το συγκρότημα: γύρω στο 2015, ο ντράμερ Phil Rudd καταδικάστηκε σε οκτάμηνο κατ’ οίκον περιορισμό (διάφορες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων κατοχή ναρκωτικών).

Έναν χρόνο μετά, ο τραγουδιστής Brian Johnson υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει λόγω ενδεχομένου να απωλέσει μόνιμα την ακοή του (τον αντικατέστησε, για το υπόλοιπο της τουρνέ ο Axl Rose). Την ίδια χρονιά, ο μπασίστας Cliff Williams ανακοίνωσε ότι αποσύρεται.

Και το 2017, ο Malcolm Young, που έπαιζε rhythm guitar, πέθανε, αφότου άνοια και ασθένεια τον είχαν αναγκάσει να αφήσει την μπάντα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις