Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Άλλος για selfie με τον αεροπειρατή; Είχε βγάλει και μια αεροσυνοδός

Άλλος για selfie με τον αεροπειρατή; Είχε βγάλει και μια αεροσυνοδός

Δεν ήταν μόνο ο 26χρονος Βρετανός Μπεν Ίνς που έβγαλε… selfie με τον αεροπειρατή της EgyptAir. Όπως αποκαλύπτεται, φωτογραφία δίπλα στον Σαΐφ Ελντίν Μουσταφά είχε βγάλει και μια αεροσυνοδός.

Μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook και κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ώρες δείχνει μια νεαρή γυναίκα, αεροσυνοδό της EgyptAir να ποζάρει δίπλα στον 59χρονο Αιγύπτιο αεροπειρατή, που με πρόφαση πως ήθελε να δει τα παιδιά του, ανάγκασε τον πιλότο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

 

نيره عاطف مضيفه بمصر للطيران كانت على الطائره المصريه المخطتفه وبعد ما كل الركاب نزلوا طلبت تتصور هى كمان سيلقى مع الخاطف علشان تبعتها لاخوها وتطمنه على نفسها

Posted by Mohamed Ahmed Elking on Wednesday, 30 March 2016

Ο πρώτος που έβγαλε φωτογραφία με τον αεροπειρατή (ή τουλάχιστον αυτό ξέρουμε μέχρι στιγμής) ήταν ο Βρετανός Μπεν Ίνς από το Λέστερ. Μάλιστα, μόλις έβγαλε τη selfie τη χαρακτήρισε ως την καλύτερη της ζωής του και την έστειλε στους φίλους του. Και αυτό παρά το γεγονός πως ο Μουσταφά είχε δεμένη στη μέση του μια ζώνη με «εκρηκτικά», όπως υποστήριζε, που στην πραγματικότητα ήταν (ευτυχώς) ψεύτικη.

Το πως έφτασε ο νεαρός Βρετανός να βγάλει τη selfie με τον αεροπειρατή έχει «αποτυπωθεί» και σε video, το πρώτο μέσα από το Airbus της EgyptAir που έμεινε καθηλωμένο για έξι ώρες στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, με τον αεροπειρατή να κρατά ομήρους μέλη του πληρώματος και επιβάτες πριν τελικά παραδοθεί στις αρχές.

Το video έχει καταγράψει Ολλανδός όμηρος και δημοσιοποιήθηκε από την εκπομπή Pauw της ολλανδικής τηλεόρασης.

Λίγες θέσεις μακριά από το πιλοτήριο, ο Ολλανδός επιβάτης κατέγραψε τον διάλογο μιας από τις αεροσυνοδούς με τον 26χρονο Βρετανό. «Έλα, θέλεις να βγάλεις φωτογραφία μαζί του;» λέει η αεροσυνοδός. «Ναι, μπορώ» λέει ο Ίνς και πλησιάζει. Ο αεροπειρατής δεν φαίνεται στο πλάνο. Φαίνεται όμως ο Ίνς που ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον 59χρονο Αιγύπτιο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε