Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

American bar! Από τον Σιράκ στον Ολάντ η… ερωτική φωλιά των προέδρων – Ο ρόλος της Μαφίας της Κορσικής

American bar! Από τον Σιράκ στον Ολάντ η… ερωτική φωλιά των προέδρων – Ο ρόλος της Μαφίας της Κορσικής

Δεν ξέρει από πού του έρχονται τα χτυπήματα τις τελευταίες μέρες ο Φρανσουά Ολάντ! Δεν έφταναν οι αποκαλύψεις για τη σχέση του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ και η… εισαγωγή στο νοσοκομείο της Βαλερί Τριερβελέρ, να σου και η Μαφία της Κορσικής!

Ο πρόεδρος της Γαλλίας και η 41χρονη ηθοποιός ζούσαν τον έρωτά τους, λένε τα γαλλικά ΜΜΕ, σε ένα διαμέρισμα κοντά στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων. Μόνο που σύμφωνα με δημοσιεύματα, η… φωλίτσα του Ολάντ και της Γκαγιέ ανήκε σε Κορσικανό μαφιόζο και κάποτε τη χρησιμοποιούσε για ανάλογα ραντεβού και ο Ζακ Σιράκ!

Ο Γάλλος πρόεδρος έχει προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για αύριο για την οικονομία αλλά οι ερωτήσεις μάλλον δε θα αφορούν τα οικονομικά μεγέθη…

Το πρόσωπο πίσω από το… διαμέρισμα είναι ο Μισέλ Φερατσί, που φέρεται να έχει διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα. Εκείνος, φυσικά, αρνείται τις κατηγορίες, αρνείται πως έζησε στο διαμέρισμα αυτό, πως δεν του ανήκει ούτε και το νοίκιασε ποτέ.

Εκείνος, υποστηρίζει πως το σπίτι νοικιάστηκε στην Ζουλί Γκαγιέ από μια άλλη φίλη της, ηθοποιό, η οποία τυγχάνει να είναι πρώην σύζυγος του Φερατσί. Ο τελευταίος ασχολείται επίσης με την υποκριτική, ωστόσο ενεπλάκη σε σκάνδαλο που ξέσπασε με το καζίνο του Παρισιού «Cercle Wagram» και τον περασμένο Νοέμβριο καταδικάστηκε σε 18μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή, για ξέπλυμα χρήματος.

Η Βαλερί Τριερβελέρ παραμένει στο νοσοκομείο, όπου μπήκε με κατάθλιψη μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του Ολάντ

«Οι πληροφορίες για τον Μισέλ Φερατσί είναι αναληθείς. Ο λόγος που αναφέρθηκε το όνομά του είναι λόγω της πρώην συζύγου του, με την οποία έχουν χωρίσει εδώ και έξι χρόνια και η οποία μένει στο εν λόγω διαμέρισμα με τα παιδιά της» λέει ο δικηγόρος του.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο πελάτης του προτίθεται να προχωρήσει σε αγωγή κατά των ιστοσελίδων mediapart.fr και point.fr που τον συνέδεσαν με το οργανωμένο έγκλημα και τον εμπλέκουν στην υπόθεση του προεδρικού ειδυλλίου.

Αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Σύμφωνα τη γαλλική ιστοσελίδα Valeurs Actuelles, το ίδιο σπίτι χρησιμοποιούσε κάποτε και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ για ραντεβού που… έπρεπε να κρατηθούν μυστικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο νέος έρωτας του Ολάντ “έστειλε” την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Το περιοδικό Closer θα αποσύρει τις πληροφορίες για το δεσμό του Ολάντ με ηθοποιό

Απειλεί με μηνύσεις αλλά δεν διαψεύδει τον… νέο έρωτα ο Ολάντ

Ο μυστικός έρωτας του Ολάντ με καλλονή Γαλλίδα ηθοποιό

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε