Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αμήχανες αγκαλιές στο Λευκό Οίκο υπό το βλέμμα της Μελάνια Τραμπ [pics, vid]

Αμήχανες αγκαλιές στο Λευκό Οίκο υπό το βλέμμα της Μελάνια Τραμπ [pics, vid]

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν… “το έχει” με τις χειραψίες. Το έδειξε με τη Μέρκελ, την… πάτησε από τον Μακρόν και με τον πρωθυπουργό της Ινδίας προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα. Μετά την αμήχανη χειραψία, ήρθε και η αμήχανη αγκαλιά.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποδέχτηκε στον Λευκό Οίκο τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι. Βγήκε στο κατώφλι του Λευκού Οίκου με την -εντυπωσιακή μέσα στο κίτρινο μάξι φουστάνι της- Μελάνια στο πλευρό του και ο Ινδός πρωθυπουργός έφτασε για τις συνομιλίες.

Ως εδώ καλά όλα. Η Μελάνια ήταν το highlight της συνάντησης. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κλέβει τις εντυπώσεις κάθε φορά που εμφανίζεται στο πλευρό του συζύγου της, όταν εκείνος υποδέχεται στον Λευκό Οίκο κάποιον ηγέτη.

Το έκανε κι αυτή τη φορά, όταν συνόδευσε τους δυο ηγέτες στο Οβάλ Γραφείο και μετά κάθισε δίπλα στον σύζυγό της κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρατέθηκε προς τιμήν του πρωθυπουργού της Ινδίας.

Που να φανταστεί η Μελάνια Τραμπ ότι θα “έχασε” τα πρωτεία στη μάχη των εντυπώσεων όχι από κάποια άλλη γυναίκα (την Ιβάνκα ας πούμε, τυχαίο το παράδειγμα) αλλά από τις αγκαλιές (γιατί δεν ήταν μία) που θα είχαν ο σύζυγός της με τον Ινδό πρωθυπουργό.

Η πρώτη, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ τελείωσε την ομιλία του κατά τη διάρκεια των δηλώσεων των δυο ηγετών στον κήπο του Λευκού Οίκου. Έτεινε το χέρι του στον Ινδό πρωθυπουργό και μετά την αμήχανη χειραψία ήρθε η αμήχανη αγκαλιά, με τον Ινδό ηγέτη να αγκαλιάζει και να… αιφνιδιάζει τον Τραμπ.

Δείτε το video

Και όταν το Πρώτο Ζεύγος των ΗΠΑ ξεπροβόδισε τον καλεσμένο του, Τραμπ και Μόντι αγκαλιάστηκαν ξανά. Αμήχανα και πάλι. Αυτή τη φορά, μπροστά στα μάτια της Μελάνια…

Φωτογραφίες: Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε