Κόσμος

Απίστευτο: Παιδόφιλος ζούσε σε ντουλάπι σχολείου!

Κάτοικος... ντουλαπιού κουζίνας στο σχολείο, όπου εργαζόταν ήταν ένας παιδόφιλος επιστάτης στο Νόργουιτς της Αγγλίας.

Το αρρωστημένο μυαλό του Γκάβιν Κλαρκ σόκαρε τον διευθυντή του σχολείου, αλλά και τους αστυνομικούς,όταν ανακάλυψαν στο λάπτοπ του 4.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.

Ο 41χρονος παιδόφιλος βρισκόταν καθημερινά ανάμεσα στους 369 μαθητές του σχολείου και είχε μετατρέψει σε σπίτι του ένα ντουλάπι στην κουζίνα του κτιρίου τους τελευταίους μήνες, μετά το διαζύγιο που πήρε την περασμένη άνοιξη.

Ο άνδρας θα περάσει ένα χρόνο στη φυλακή, καθώς κρίθηκε ένοχος για την κατοχή του υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ για πέντε ακόμα χρόνια θα βρίσκεται υπό επιτήρηση, με απαγόρευση χρήσης του Διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
O Nετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για Νόμπελ Ειρήνης και μαζί αναζητούν χώρες για την μετεγκατάσταση των Παλαιστίνιων
«Αποκαθιστά την ειρήνη στη μια χώρα μετά την άλλη», τόνισε ο Νετανιάχου - Ο Τραμπ ξεκαθάρισε πως έχει εξασφαλίσει εξαιρετική συνεργασία με τις χώρες γύρω από το Ισραήλ για την απομάκρυνση των Παλαιστίνιων
REUTERS
1
«Revenge on Gold Diggers»: Κατακραυγή για το νέο videogame που αναπαράγει τον σεξισμό και τα στερεότυπα της γυναίκας – «χρυσοθήρα»
Οι δημιουργοί του επιμένουν ότι ποτέ δεν είχαν την πρόθεση να «στοχεύσουν τις γυναίκες», αλλά ήθελαν να διευκολύνουν τον «ανοιχτό διάλογο σχετικά με τα συναισθηματικά όρια και τις γκρίζες ζώνες στις σύγχρονες σχέσεις»
Σκηνή από το αμφιλεγόμενο videogame