Κόσμος

Beatles ή Rolling Stones; Ο Μικ Τζάγκερ απαντά στον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Ο Μικ Τζάγκερ δεν… φοβάται να συνεχίσει την παλιά διαμάχη μεταξύ των θρυλικών Rolling Stones και των επίσης θρυλικών Beatles!

Σε μια νέα συνέντευξη με τον Ζέιν Λόου στην Apple Music, ο ροκ σταρ απάντησε σε πρόσφατα σχόλια του πρώην μέλους των Beatles, Πολ ΜακΚάρτνεϊ σχετικά με τις δύο μπάντες.

«Οι Stones έχουν τις ρίζες τους στα μπλουζ» δήλωσε ο ΜακΚάρτνεϊ σε συνέντευξη στον Χάουαρντ Στερν. «Όταν γράφουν πράγματα, έχουν να κάνουν με τα μπλουζ. Είχαμε λίγο περισσότερες επιρροές. Υπάρχουν πολλές διαφορές και λατρεύω τους Stones, αλλά είμαι μαζί σου. Οι Beatles ήταν καλύτεροι».

Σε απάντηση, ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones προσπάθησε να απαλύνει τα πράγματα, λέγοντας. «Αυτό είναι τόσο αστείο. Είναι αξιαγάπητος. Προφανώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός».

Αλλά ο 76χρονος ροκ σταρ αναφέρθηκε και στη μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο κλασικών ροκ συγκροτημάτων.

Η… διαφορά Beatles – Rolling Stones

«Οι Rolling Stones είναι ένα μεγάλο συγκρότημα συναυλιών σε άλλες δεκαετίες και σε άλλες περιοχές, όταν οι Beatles δεν έκαναν καν περιοδεία σε στάδια, στο Madison Square Garden με ένα αξιοπρεπές ηχοσύστημα» είπε. «Διαλύθηκαν προτού ξεκινήσει αυτή η δραστηριότητα, οι πραγματικές περιοδείες».

Click4more: ‘’Living in a Ghost Town”: Βγαλμένο από την καραντίνα το νέο τραγούδι των Rolling Stones

Ο Τζάγκερ συνέχισε: «Αρχίσαμε να δίνουμε συναυλίες στα στάδια της δεκαετίας του 1970 και δίνουμε ακόμα. Αυτή είναι η πραγματική μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο συγκροτημάτων».

Και πρόσθεσε μία ακόμα βολή: «Ένα συγκρότημα είναι απίστευτα τυχερό να παίζει ακόμα σε στάδια, ενώ το άλλο συγκρότημα δεν υπάρχει». Οι Rolling Stones κάνουν περιοδείες εδώ και δεκαετίες και είχαν προγραμματίσει να ξεκινήσουν ένα ακόμη σκέλος της tour «No Filter» φέτος το καλοκαίρι,αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας COVID-19.

Το συγκρότημα κατάφερε να βρεθεί μαζί διαδικτυακά κατά τη διάρκεια της συναυλίας «One World: Together At Home» για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για την ενίσχυση των προσπαθειών αντιμετώπισης της πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ
Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ παρείχε νομικές υπηρεσίες στο δικαστήριο για υπόθεση εγκλημάτων πολέμου κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου και του πρώην υπουργού Άμυνας του Γιόαβ Γκάλαντ
Η Αμάλ Αλαμουντίν με τον Τζορτζ Κλούνεϊ
Δίκη Έριν Πάτερσον: Το θανατηφόρο γεύμα με τοξικά μανιτάρια στην Αυστραλία – «Τραγικό ατύχημα» λέει η οικοδέσποινα του θανάτου
Κατηγορείται ότι δηλητηρίασε και σκότωσε 3 ανθρώπους, ενώ αποπειράθηκε να σκοτώσει ακόμη έναν - Έκατσε στο τραπέζι τους αλλά έφαγε με διαφορετικού χρώματος πιάτο
Έριν Πάτερσον
Μπενεντέτο Τσεράουλο: Πέθανε ο δολοφόνος του σχεδιαστή μόδας Μαουρίτσιο Γκούτσι – Αυτοπυροβολήθηκε μετά από καβγά με τον γιο του
Ο Μπενεντέτο Τσεράουλο, που είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Πίζα μετά τους πυροβολισμούς
Άνδρες της Σήμανσης στην κατοικία του δολοφόνου του Γκούτσι στην Πίζα
Συνελήφθη 16χρονος ύποπτος για τον θάνατο τριών ανθρώπων από πυροβολισμούς στην Ουψάλα της Σουηδίας
Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει εάν το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνδέεται με τον πόλεμο των συμμοριών που μαίνεται τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία
Συνελήφθη ύποπτος για τους πυροβολισμούς στην Ουψάλα της Σουηδίας