Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Camila Marodin: Η μυστική ζωή ως «βασίλισσα των καρτέλ» και η διαταγή της να σκοτώσουν το σύζυγό της

Camila Marodin: Η μυστική ζωή ως «βασίλισσα των καρτέλ» και η διαταγή της να σκοτώσουν το σύζυγό της
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η αποκάλυψη πως το μοντέλο και influencer, Camila Marodin, είναι αυτή που έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο σύζυγός της, Ricardo Marodin, την ημέρα των γενεθλίων του γιου τους. Μάλιστα, πιστεύεται πως αυτή ηγείται των καρτέλ στην πόλη Matinhos στην Parana.

Πριν από λίγες ημέρες, ένα ασημί αυτοκίνητο πέρασε από το πάρτι γενεθλίων του γιου του μοντέλου και «γάζωσε» τον Ricardo Marodin, ο οποίος παρακολουθούνταν από την αστυνομία στη Βραζιλία, επειδή η υπερπολυτελής ζωή του, με τη σύζυγό του, Camila Marodin, είχε κινήσει υποψίες πως προέρχεται από διακίνηση ναρκωτικών από καρτέλ της περιοχής.

Μέχρι πρότινος, ο δολοφονημένος άνδρας ήταν αυτός που θεωρούνταν ως ο ηγέτης του καρτέλ, όμως η έρευνα των Αρχών απέδειξε πως το μοντέλο και influencer ήταν αυτή που κινούσε τα νήματα και έδωσε και την εντολή να δολοφονηθεί ο άντρας της, την ημέρα της οικογενειακής γιορτής.

Η ίδια κατέφυγε στο σπίτι της μητέρας της, όμως οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της μετά από μια μεγάλη έρευνα, που ξεκίνησε για να σταματήσει η δράση των καρτέλ ναρκωτικών στη χώρα. Μαζί με το μοντέλο, εντοπίστηκε και ένα όπλο Glock, το οποίο είχε θάψει στην αυλή του σπιτιού της και ήταν μέρος του οπλοστασίου που αποδείχθηκε πως διατηρούσε.

Η Camila Marodin κατηγορείται, μαζί με τη δολοφονία του συζύγου της, και για τη δολοφονία δύο αστυνομικών, οι οποίοι έπεσαν νεκροί σε πανομοιότυπη επίθεση με αυτοκίνητο ίδιου χρώματος, τρεις ημέρες μετά.

Οι δολοφονίες

Στις 7 Νοεμβρίου, ο Ricardo Marodin, η σύζυγός τους Camila και ο 4χρονος γιος τους, έφευγαν από το σημείο στην πόλη Pinhais, μετά τη γιορτή για τα γενέθλια του νεαρότερου μέλους της οικογένειας. Ένα ασημί Volkswagen Voyage τους πλησιάζει και τέσσερις ένοπλοι άνδρες πυροβολούν πολλές φορές εναντίον του Ricardo Marodin.

Τρεις ημέρες μετά, δύο αστυνομικοί έπεσαν νεκροί από μια ίδια επίθεση και εικάζεται πως χρησιμοποιήθηκε το ίδιο ασημί Volkswagen Voyage. Τα δύο εγκλήματα φαίνονται να συνδέονται, καθώς ο Βραζιλιάνος ανακριτής, Tito Barichello, δήλωσε ότι ο Ricardo γνωριζόταν με έναν από τους δολοφονηθέντες αστυνομικούς, σύμφωνα με τη New York Post.

Οι πολυτέλειες

Τελικά η έρευνα έφερε τις Αρχές στα ίχνη της Camila Marodin, η οποία πιστεύεται πως έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του συζύγου της. Παράλληλα, αποδείχθηκε ότι αυτή είναι το κεφάλι του καρτέλ ναρκωτικών, αν και οι υποψίες υπήρχαν για τον Ricardo Marodin και τη δράση του.

Οι Αρχές κατέσχεσαν συνολικά πέντε πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών δύο Audi και μια Porsche, μια μηχανή, καθώς και 39 όπλα αλλά και μετρητά ύψους πολλών χιλιάδων δολαρίων ενώ κλειδώθηκαν και οι λογαριασμοί του μοντέλου, οι οποίοι περιείχαν συνολικά 500.000 ευρώ που πιστεύεται ότι ανήκουν στο καρτέλ.

Και άλλες συλλήψεις

Στη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη Βραζιλία, έχουν πραγματοποιηθεί άλλες 14 συλλήψεις ατόμων που είναι ύποπτα ότι σχετίζονται με τις συμμορίες. Όπως, μάλιστα, ανακοίνωσαν οι Αρχές παρακολουθούν τη δράση τους για περίπου έναν χρόνο.

Μετά τη δολοφονία του Ricardo Marodin, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και να αποδεικνύεται πως τα καρτέλ δεν είχαν «βασιλιά» αλλά «βασίλισσα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις