Κόσμος

EasyJet: Αποθεώθηκε το ζευγάρι που πιάστηκε σε ερωτικές περιπτύξεις στην τουαλέτα αεροπλάνου

Δώρο… γενεθλίων ήταν για τον 23χρονο Piers Sawyer η «συνάντηση» με μια γυναίκα που μόλις είχε γνωρίσει. Είναι το ζευγάρι που έχει γίνει viral γιατί τους «έπιασαν» να κάνουν σεξ στην τουαλέτα αεροπλάνο της EasyJet.

Ο νεαρός και οι φίλοι του επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο της EasyJet από το Λούτον του Λονδίνου με προορισμό την Ίμπιζα της Ισπανίας.

Στο αεροδρόμιο, ο 23χρονος γνώρισε μια κοπέλα και αποφάσισαν να… ζήσουν την εμπειρία του «έχω κάνει σεξ σε αεροπλάνο».

Μόνο που έγιναν βούκινο όταν μέλος του πληρώματος, άγνωστο γιατί, πήγε και άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας ενώ η πράξη ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

Αυτό δεν επηρέασε το ζευγάρι, που όταν βγήκε από την τουαλέτα, αποθεώθηκε από τους υπόλοιπους επιβάτες.

Και λίγο απόλαυσε (και) την αποθέωση…

 

Η μητέρα του Piers Sawyer μίλησε στη Sun για τον γιο της που «παίζει» σε όλα, σχεδόν, τα μέσα και δεν έκρυψε ότι ντρέπεται αλλά αναγνώρισε ότι ο γιος της δεν έκανε και τίποτα τόσο κακό.

«Ξέρεις ότι αυτά μπορεί να συμβούν όταν είσαι διακοπές αλλά δεν περιμένεις να συμβούν στην πτήση» είπε. «Κάποιες φορές κάνεις πράγματα χωρίς να τα σκεφτείς. Ναι είναι ντροπιαστικό αλλά δεν νομίζω ότι πείραξαν κανέναν», τόνισε η μητέρα του νεαρού.

Σημείωσε ότι ο γιος της μάλλον θέλει να ξεχάσει το γεγονός και όχι να το συζητήσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο δύσκολος δρόμος προς την συμφωνία για την Γάζα: Το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, τα σχέδια του Ερντογάν και ο τελευταίος λόγος στον Τραμπ
Για την συμμετοχή της Τουρκίας στις συνομιλίες είχε αρχικά ασκηθεί βέτο από το Ισραήλ, αλλά ο Τραμπ πίεσε το Ισραήλ να επιτρέψει τη συμμετοχή της Άγκυρας
Ο Τραμπ και ο Ερντογάν
Βίρτζίνια Τζιούφρε: «Τα ιδιωτικά τζετ του Έπσταϊν ήταν ιπτάμενα μέσα trafficking», «ήθελε να λογοδοτήσουν όλοι οι άνδρες» λέει η συγγραφέας του βιβλίου της
Η δημοσιογράφος που βοήθησε την Τζιουφρέ για τη συγγραφή του βιβλίου «Nobody's Girl» ζητά από τον πρίγκιπα Άντριου να μοιραστεί όλα όσα γνωρίζει για τον παιδεραστή
Το βιβλίο της Βιρτζίνια Τζουφρέ