Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Εξαγριωμένοι συγγενείς αγνοουμένων πέταξαν μπουκάλι νερό στον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας

Εξαγριωμένοι συγγενείς αγνοουμένων πέταξαν μπουκάλι νερό στον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών των αγνοουμένων του ναυαγίου στα ανοιχτά της Νότιας Κορέας για το χειρισμό των υπευθύνων. Το θυμό τους γνώρισε από πρώτο χέρι το πρωθυπουργός της χώρας, Τσουνγκ Χονγκ-Γουόν.

Οι συγγενείς των 300 αγνοουμένων έχουν συγκεντρωθεί σε αίθουσα κοντά στο σημείο των ερευνών και περιμένουν νέα. Κάποιοι δεν άντεξαν την απόγνωση και λιποθύμησαν με συνέπεια να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Άλλοι, μόλις είδαν τον “θλιμμένο” πρωθυπουργό της χώρας να τους επισκέπτεται στο νησί Τζίντο, εξαγριώθηκαν. Και δεν άντεξαν. Του πέταξαν στο κεφάλι ένα μπουκάλι νερό, τον προπηλάκισαν, τον τράβηξαν από το σακάκι και ανάγκασαν τους σωματοφύλακές τους να τον φυγαδεύσουν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS

Του φώναζαν πως η κυβέρνηση θα είχε κάνει περισσότερα για να βρει τους αγαπημένους τους. Θα έπρεπε να είχε στείλει περισσότερους δύτες, φώναζαν.

Μία μητέρα τού έκοψε τον δρόμο όταν προσπάθησε να φύγει από το γυμναστήριο. “Μην φεύγετε έτσι κ. πρωθυπουργέ. Πείτε μας τι σκοπεύετε να κάνετε”, του είπε. Αλλά απάντηση δεν πήρε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Video ντοκουμέντο: οι τελευταίες στιγμές πριν από το ναυάγιο στη Νότια Κορέα – Δε μπορούν να φτάσουν στις καμπίνες για να βρουν επιζώντες οι δύτες

Νότια Κορέα: “Γιαγιά νομίζω ότι θα πεθάνω”- Τα τελευταία λόγια μαθήτριας

Έξι οι νεκροί από το τραγικό ναυάγιο στη Νότια Κορέα – Απαρηγόρητοι οι συγγενείς των 281 αγνοουμένων (ΦΩΤΟ)

Υγρός τάφος το πλοίο με τα 300 αγνοούμενα παιδιά στη Νότια Κορέα – Ήταν γατζωμένα στα κάγκελα του πλοίου ενώ εκείνο βυθιζόταν!

Νότια Κορέα: Θρήνος για τους 300 αγνοούμενους από το ναυάγιο – Οι περισσότεροι ήταν μαθητές! – Καρέ – καρέ πως “κατάπιε” η θάλασσα το πλοίο

Ώρες αγωνίας από το ναυάγιο στη Νότια Κορέα – 2 νεκροί και πάνω από 290 αγνοούμενοι! – Συγκλονιστικές εικόνες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε