Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

“Γ@@@ τον Μπραντ Πιτ” – Το μήνυμα του άντρα της Άνιστον έβαλε φωτιά στο ίντερνετ!

“Γ@@@ τον Μπραντ Πιτ” – Το μήνυμα του άντρα της Άνιστον έβαλε φωτιά στο ίντερνετ!

Μπορεί η Τζένιφερ Άνιστον να έχει τηρήσει σιγύν ιχθύος για το πολύκροτο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, αλλά με ένα μήνυμά του ο άντρας της Τζάστιν Θερού έβαλε φωτιά στο ίντερνετ.

Ο 45χρονος ηθοποιός Τζάστιν Θερού ανέβασε μια φωτογραφία από το γκράφιτι του Nick Flatt για να εκφράσει τα συναισθήματά του για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Στο γκράφιτι μια γυναίκα δαγκώνει το μεσαίο δάχτυλο ενώ γύρω της υπάρχουν εκφράσεις όπως “γ@@@ την πολιτική”, “γ@@@ τον πόλεμο” και “γ@@@ τον ιμεριαλισμό”.

Μόνο που οι αετομάτηδες χρήστες του ίντερνετ δεν άργησαν να εντοπίσουν και τις λέξεις “γ@@@ τον Μπραντ Πιτ” μεταξύ των άλλων, με τα πληκτρολόγια να παίρνουν φωτιά. Πολλοί ήταν εκείνοι που τον συνεχάρησαν για το “χτύπημα” στον πρώην άντρα της Τζένιφερ Άνιστον που τη χώρισε το 2005 για να είναι με την Αντζελίνα Τζολί.

 

 

Η ανάρτησή του έρχεται αφότου η κοινή φίλη του ζευγαριού Chelsea Handler υπερασπίστηκε την Τζένιφερ Άνιστον, τονίζοντας πως είναι γελοίο να πιστεύουν ότι θα την ένοιαζε το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ. “Είναι ανόητο και θλιβερό που σέρνουν την Τζένιφερ σε όλο αυτό. Λες και νοιάζεται. Δεν τη νοιάζει την Τζένιφερ”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε