Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γαλλία – Εκλογές: Η λατρεία του Μακρόν στην κατά 20 χρόνια μεγαλύτερη Μπριζίτ του – Τα καυτά τους φιλιά [pics]

Γαλλία – Εκλογές: Η λατρεία του Μακρόν στην κατά 20 χρόνια μεγαλύτερη Μπριζίτ του – Τα καυτά τους φιλιά [pics]

Πιο ερωτευμένος από ποτέ έδειχνε να είναι ο ανεξάρτητος υποψήφιος – και μεγάλο φαβορί – για την προεδρία της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν. Ο νικητής, όπως όλα δείχνουν, του πρώτου γύρου των γαλλικών εκλογών όχι μόνο ευχαρίστησε θερμά και ξεχώρισε την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγο του, Μπριζίτ Τρονιέ αλλά αντάλλαξε μαζί της καυτά φιλιά. 

 

Ο ανατρεπτικός έρωτας του με την πρώην δασκάλα του φαίνεται πως μετατράπεται στο δυνατό χαρτί του Μακρόν. Η Μπριζίτ Τρονιέ, 59 ετών, είναι «τα μάτια και τα αυτιά» του 39χρονου Μακρόν ενώ όπως όλα δείχνουν είναι και ιδιαίτερα συμπαθής στον κόσμο.

Ενδεικτική είναι η στιγμή που μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών εκείνη παρακολουθούσε την ομιλία του συγκινημένη όταν εκείνος είπε: “θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τη Μπριζίτ μου που πάντοτε ήταν παρούσα. Χωρίς εκείνη δεν θα ήμουν εδώ απόψε”.

Ξαφνικά το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ φώναζε ρυθμικά το όνομα της. Η Μπριζίτ, η οποία δεν ασχολείται με την πολιτική, γνώρισε την απόλυτη αποθέωση… απλά επειδή αγαπάει τον άντρα της!

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε