Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Μπερναντέτ Σιράκ στο πλευρό της Τριερβελέρ

Η Μπερναντέτ Σιράκ στο πλευρό της Τριερβελέρ

Την ώρα που ο Φρανσουά Ολάντ ρέπει προς τη Ζουλί Γκαγιέ, η Βαλερί Τριερβελέρ που αναπαύεται στη δεύτερη προεδρική κατοικία κοντά στις Βερσαλλίες, βρήκε μια σύμμαχο στο πρόσωπο της Μπερναντέτ Σιράκ.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θεωρεί “αρκετά σκληρή” την τύχη της Βαλερί Τριερβελέρ, όπως είπε σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

“Ξέρετε, είναι αρκετά σκληρό”, δήλωσε η 80χρονη Σιράκ αναφερόμενη στη θέση της συζύγου του προέδρου. “Μου άρεσε (…), αλλά είχα την τύχη να είμαι 18 χρόνια η γυναίκα του δημάρχου του Παρισιού, 4 χρόνια η γυναίκα του πρωθυπουργού, 10 χρόνια η γυναίκα ενός υπουργού…”.

Η Μπερναντέτ Σιράκ είχε σταθεί δημόσια στο πλευρό του αντιπάλου του Ολάντ, Νικολά Σαρκοζί στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές – Ο Ζακ Σιράκ ψήφισε Ολάντ, εκείνη Σαρκοζί!

Η Μπερναντέτ Σιράκ διευκρίνισε πως έστειλε “λίγες λέξεις” υποστήριξης στην Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία νοσηλεύθηκε επί οκτώ ημέρες μετά το σοκ της αποκάλυψης της σχέσης του Ολάντ με την 41χρονη ηθοποιό.

“Ελπίζω ότι είναι απλώς μια στιγμή κόπωσης”, πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι της είπε πως “συμμετέχει στη θλίψη της” και πως πιστεύει ότι “είναι βέβαιο πως όλα αυτά θα τακτοποιηθούν πολύ γρήγορα”.

Όσο ήταν ένοικος του προεδρικού μεγάρου των Ηλυσίων, η Μπερναντέτ Σιράκ είχε αναγκαστεί να συμβιβαστεί με την ευρέως διαδεδομένη φήμη του συζύγου της στον τομέα των ερωτικών σχέσεων.

Σε ένα βιβλίο-συνομιλία το οποίο κυκλοφόρησε το 2007, ο Ζακ Σιράκ είχε παραδεχθεί πως “δεν απεχθανόταν τις γυναίκες”, αλλά επισήμανε πως ήταν υπερβολική η διατύπωση της συζύγου του ότι “με τις γυναίκες, δεν είχε σταματημό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το σπίτι όπου «κρύβεται» η Βαλερί Τριερβελέρ – Και ο Ολάντ στην… Ολλανδία (ΦΩΤΟ)

Το πραγματικό σκάνδαλο του Ολάντ είναι με τη Μέρκελ!

Ζήτησε χρόνο από τη Βαλερί και “γλυκοκοιτάζει” μία μελαχρινή! ΦΩΤΟ

Ο Ολάντ διαλέγει ποιά σύντροφο θα πάει στο ζεύγος Ομπάμα

Τι έγραψε στο Twitter η Τριερβελέρ – Πού πήγε αφού βγήκε από το νοσοκομείο

Βγήκε από το νοσοκομείο η Τριερβελέρ – Και τώρα;

Κάλλιο αργά… Ο Ολάντ επισκέφτηκε την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Όλες οι γυναίκες του Ολάντ σε μια φωτογραφία ντοκουμέντο

Ο Σιράκ θα ψηφίσει Ολάντ – Η γυναίκα του θα ψηφίσει Σαρκοζί

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε