Κόσμος

Κανένας αμερικανός πρώην Πρόεδρος στην κηδεία της Θάτσερ

Στην αμερικανική αντιπροσωπεία που θα παραστεί στη κηδεία της Μάργκαρετ Θάτσερ δεν θα βρίσκονται πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, αν και έχουν προσκληθεί όλοι όσοι βρίσκονται εν ζωή, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Επικεφαλής της αμερικανικής αντιπροσωπείας θα είναι δύο πρώην υπουργοί Εξωτερικών, ο Τζορτζ Σουλτς, επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας από το 1982 ως το 1989 και ο Τζέιμς Μπέικερ που τον διαδέχτηκε και παρέμεινε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως το 1993. Στην κηδεία της Θάτσερ, αύριο Τετάρτη, θα παραστούν ο αμερικανός πρώην πρεσβευτής στο Λονδίνο Λούις Σούσμαν και η σημερινή επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ Μπάρμπαρα Στίβενσον.

Στην κηδεία δεν θα παραστεί επίσης η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Νάνσι Ρίγκαν, με τον σύζυγο της οποίας Ρόναλντ η Μάργκαρετ Θάτσερ είχε στενή σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βασιλική… εξαίρεση: Η Ελισάβετ θα παραστεί στην κηδεία της Θάτσερ

Στη κηδεία της Θάτσερ ο Αβραμόπουλος

Φόβος για επεισόδια στην κηδεία της Θάτσερ

Αξημέρωτα έκαναν πρόβα για την κηδεία της Θάτσερ (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Ποσό μαμούθ για την κηδεία της Θάτσερ!

Οπαδοί της Λίβερπουλ για Θάτσερ: Δεν νοιαστήκαμε που πέθανες(ΦΩΤΟ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίντριχ Μερτς: Από την ήττα από τη Μέρκελ και την απόσυρση μέχρι τη μεγάλη επιστροφή και την καγκελαρία
Από το 2009 έως το 2018 ο Μερτς ήταν εκτός πολιτικής, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις ακόμη και με τη διάσημη ποδοσφαιρική ομάδα Borussia Dortmund και έγινε πολυεκατομμυριούχος
Ο νέος Καγκελάριος της Γερμανίας, Φρίντριχ Μερτς