Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κάνουν σεξ σε πάρκινγκ και γίνονται… διάσημοι στο twitter (ΦΩΤΟ)

Πηγή φωτό - Twitter / @Kent_999s
Πηγή φωτό - Twitter / @Kent_999s

Κι εκεί που παρκάρεις, βλέπεις ένα ζευγάρι να κάνει σεξ πάνω στο αυτοκίνητο, μέρα μεσημέρι! Ο… φωτογράφος δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο twitter, αναδημοσιεύτηκαν χιλιάδες φορές και το νεαρό ζευγάρι έγινε διάσημο σε δευτερόλεπτα!

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ένα πάρκινγκ που ονομάζεται Bluewater, στην Αγγλία κι έγιναν viral στο twitter, με χιλιάδες χρήστες να τις αναδημοσιεύουν!

Το… ριψοκίνδυνο ζευγάρι μοιάζει ασυγκράτητο κι έτσι οι εικόνες γίνονται ακατάλληλες, με έναν περαστικό να απαθανατίζει την “καυτή στιγμή” και να την δημοσιεύει σε δύο μέρη.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι να φιλιέται με πάθος κι έχει τη λεζάντα “Ξεκίνησαν με φιλιά, πριν παρασυρθούν…”

Πηγή φωτό - Twitter / @Kent_999s

Η δεύτερη όμως, το φτάνει στα άκρα! Δείχνει την ακατάλληλη σκηνή, με λογοπαίγνιο στη λεζάντα σχετικά με το όνομα του πάρκινγκ: “BLUEWATER: Blue by name, blue, by nature”… Η δεύτερη αυτή φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε περισσότερες από 40.000 φορές!

Πηγή φωτό - Twitter / @Kent_999s

Πηγή φωτό - Twitter / @Kent_999s

Η αστυνομία του Κεντ, όπου συνέβη το περιστατικό, ανακοίνωσε πως η πολιτική που ακολουθείται είναι η εξής: “η παρέμβαση της αστυνομίας μπορεί να είναι απαραίτητη και νόμιμη για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προσβολή από ανθρώπους που ψάχνουν δημόσια μέρη για σεξουαλικούς σκοπούς”.

Πηγή: mirror.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε