Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κατέρρευσε πολυκατοικία κοντά στη Νάπολη – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Φωτογραφιες ilfattoquotidiano
Φωτογραφιες ilfattoquotidiano

Συναγερμός στην Ιταλία, μια πολυκατοικία στην οποία διέμεναν τρεις οικογένειες, κατέρρευσε και υπάρχουν φόβοι ότι έχουν χαθεί πέντε ζωές.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Torre Annunziata κοντά στη Νάπολη της Ιταλίας. Η τετραόροφη πολυκατοικία μετατράπηκε σε συντρίμμια και υπάρχουν φόβοι ότι έχουν καταπλακωθεί πέντε άτομα.

Οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες. Η τοπική υπηρεσία της πυροσβεστικής ανεβάζει τον αριθμό των ατόμων που μπορεί να βρίσκονται κάτω από τα ερείπια στους οκτώ.


Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει τα αίτια της κατάρρευσης του κτιρίου. Στο σημείο έχει σπεύσει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής σε μια προσπάθεια να απομακρυνθούν τα μπάζα και να μπορέσουν να φτάσουν οι διασώστες κοντά στα εγκλωβισμένα άτομα.

Το κτίριο είναι παλιό και βρίσκεται δίπλα στις γραμμές του τρένου. Ένας από τους κατοίκους της περιοχής ανέφερε στα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης πως λίγο πριν την κατάρρευση άκουσε ένα τρένο να περνάει… Κανείς δεν γνωρίζει εάν το κτίριο είχε πρόβλημα το οποίο επιβάρυνε η διέλευση των τρένων…

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε