Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κυνικά ψύχραιμη! Δημοσιογράφος ανακοινώνει ζωντανά τον θάνατο του συζύγου της σε τροχαίο! [vid]

Φωτογραφία από YouTube
Φωτογραφία από YouTube

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε δημοσιογράφο του ινδικού τηλεοπτικού σταθμού, IBC-24, όταν ένας ρεπόρτερ έδωσε τηλεφωνικά πληροφορίες για ένα θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο όπως αποδείχθηκε έχασε την ζωή του ο σύζυγός της.

Η δουλειά της είναι να λέει τις ειδήσεις στην τηλεόραση και η Supreet Kaur έκανε ακριβώς αυτό, διαβάζοντας μία έκτακτη είδηση θανάτου ενός άνδρα σε τροχαίο. Ο άνδρας αυτός όμως ήταν ο ίδιος της ο σύζυγος, με τη δημοσιογράφο να αφήνει άφωνους τους σοκαρισμένους συναδέλφους της από την υποδειγματική της επαγγελματική προσήλωση.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο, 08.04.2017, στο πρωινό δελτίο του σταθμού. Η δημοσιογράφος διάβαζε τις ειδήσεις σε τίτλους και τότε ένας συνάδελφός της βγήκε στον αέρα εκτάκτως για να μεταφέρει τη θλιβερή είδηση του τροχαίου δυστυχήματος.

Ο δημοσιογράφος είπε πως τρεις από τους πέντε ανθρώπους που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο έχασαν τη ζωή τους και παρόλο που δεν έδωσε πληροφορίες για τα θύματα, η είδηση αρκούσε στην παρουσιάστρια για να συνειδητοποιήσει πως ίσως επρόκειτο για τον σύζυγό της, ο οποίος επίσης ταξίδευε με ένα Renault Duster (σ.σ. ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει μόνο την μάρκα του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο) και μάλιστα προς την ίδια κατεύθυνση, με τέσσερις φίλους του.

Η δημοσιογράφος κατέρρευσε μόνο όταν βγήκε από το στούντιο μετά το δελτίο…

Είναι μία εξαιρετικά γενναία γυναίκα. Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά της ως εκφωνήτρια ειδήσεων, αλλά αυτό που έγινε σήμερα μας σόκαρε“, δήλωσε ένας συνάδελφός της.

Η 28χρονη δημοσιογράφος παρουσιάζει τις ειδήσεις στο συγκεκριμένο κανάλι, που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην περιοχή, τα τελευταία εννέα χρόνια. Παντρεύτηκε τον σύζυγό της πριν ένα χρόνο και η γυναίκα πήγε κατευθείαν στο σημείο που έχασε την ζωή της ο άνδρας της, αμέσως μετά το δελτίο…

Δείτε την στιγμή που ανακοινώνει τον θάνατο του συζύγου της

Πηγή: hindustantimes.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε