Κόσμος

Λιώνει καρδιές ο μπόμπιρας που δίνει μάχη με τον νανισμό [vid]

Ο 17 μηνών Wyatt Keeton διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή νανισμού και τα μέσα τον αποκαλούν τον πιο γλυκό θαυμαστή των Atlanta Falcons.

“Μας αρέσει να σκεφτόμαστε τον Wyatt ως το μικρό μας αουτσάιντερ όπως και οι Falcons ήταν αουτσάιντερ αυτή τη σεζόν. Κανείς δεν τους δίνει εύσημα ή δεν πιστεύει ότι θα κάνουν πολλά. Ο Wyatt, όπως και οι Falcons, θα τους αποδείξει ότι κάνουν όλοι λάθος”, σημείωσε η 34χρονη μητέρα του Jennifer Keeton στο CNN.

“Πιστεύουμε απόλυτα ότι είναι ο πιο χαριτωμένος οπαδός των Falcons στον κόσμο”, τόνισε ο πατέρας του Kevin Keeton.

To Children’s Healthcare της Ατλάντα που φιλοξένησε μια εκδήλωση για την υποστήριξη των Atlanta Falcons πριν το Super Bowl ανάρτησε μια φωτογραφία του μικρού Wyatt στη σελίδα του στο facebook μόλις οι Falcons προκρίθηκαν στο Super Bowl. Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral, με πάνω από 15.000 ανθρώπους να μη χορταίνουν το μικρό αγοράκι.

“Όταν κοιτάζω τον Wyatt απλά βλέπω δύναμη, αποφασιστικότητα, πείσμα και νοημοσύνη. Είναι τόσο έξυπνος”, σημείωσε η μητέρα του. “Είναι από τα πιο δυνατά παιδιά που έχω γνωρίσει” τόνισε ο πατέρας του μικρού από την πλευρά του.

Πηγή: People

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Οι ΗΠΑ απελαύνουν ξένους που πανηγυρίζουν για το έγκλημα – «Δεν φιλοξενούμε ανθρώπους που χαίρονται με τον θάνατο Αμερικανών»
Ο υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκληση θεωρήσεων, στο πλαίσιο της ευρείας μεταναστευτικής καταστολής της δεύτερης θητείας Τραμπ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο
Ανήσυχος ο CEO της OpenAI για το ChatGPT: «Δεν κοιμάμαι καλά, μπορούσαμε να είχαμε δώσει καλύτερες συμβουλές πριν από τις αυτοκτονίες»
Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI, Σαμ Άλτμαν, μίλησε για πολλά ζητήματα που τον απασχολούν σε σχέση με το chatgpt και έδωσε απαντήσεις σε μια σειρά ηθικών και δεοντολογικών ερωτήσεων
Ο Σάμ Άλτμαν
Παρίσι: Το Κατάρ κατέχει 20% των ακινήτων στα Ηλύσια Πεδία – Πώς άλλαξε η πιο γνωστή λεωφόρος της γαλλικής πρωτεύουσας
Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας Le Monde, η Ντόχα έχει αποκτήσει τον έλεγχο αρκετών εμβληματικών κτιρίων στη διασημότερη λεωφόρο του Παρισιού, επωφελούμενη από φορολογικές συμφωνίες της δεκαετίας του 1990
Παρίσι