Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μπριζίτ Τρονιέ: Με καυτό σορτσάκι στην παραλία παρέα με τα εγγόνια της [pics]

Μπριζίτ Τρονιέ: Με καυτό σορτσάκι στην παραλία παρέα με τα εγγόνια της [pics]

Η Μπριζίτ Τρονιέ είναι το νέο αγαπημένο πρόσωπο της Γαλλίας. Κάθε της κίνηση είναι είδηση. Ακόμα κι όταν πάει στην παραλία με τα εγγόνια της.

Το περιοδικό Closer (σ.σ. αυτό που είχε αποκαλύψει και τη σχέση του Φρανσουά Ολάντ με τη Ζιλί Γκαγιέ) κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας στο εξώφυλλό του. Τη “συνέλαβε” στην παραλία να παίζει με τα εγγονάκια της.

“Μπριζίτ Μακρόν: Η νορμάν προεδρία, είναι εκείνη”. Με αυτόν τον τίτλο κυκλοφορεί το γαλλικό περιοδικό, που έχει στο εξώφυλλό του τη σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν να έχει στην αγκαλιά της την εγγονή της και να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο πρόσωπο.

“Με την άφιξη του Εμανουέλ Μακρόν στο Ελιζέ, η ζωή της συζύγου του Μπριζίτ άλλαξε. Αλλά η Πρώτη Κυρία δεν ξέχασε κάτι σημαντικό: την οικογένεια. Πρώτη Κυρία ή όχι, η Μπριζίτ Μακρόν δεν προτίθεται να μείνει μακριά από την οικογένειά της” γράφει το περιοδικό, σημειώνοντας πως πριν από μερικές μέρες η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας απόλαυσε μια διέξοδο στον εαυτό της και βρέθηκε στο Τουκέ, την πόλη όπου το ζευγάρι έχει σπίτι.

Μακριά από το Μέγαρο των Ηλυσίων, η Μπριζίτ θέλησε να περάσει λίγες στιγμές ησυχίας με τα εγγόνια της Ελίζ και Ορέλ, παιδιά της κόρης της, Τιφαίν Οζιέρ. Τα πήρε και πήγαν στην παραλία και δεν τα άφησε από τα μάτια της ούτε λεπτό.

Στο εξώφυλλο, η Μπριζίτ Τρονιέ εμφανίζεται με λευκή μακρυμάνικη μπλούζα και λευκό σορτς, ξυπόλυτη στην άμμο, να παίζει με τα εγγόνια της, ενώ σε μια μικρότερη φωτογραφία φαίνεται να κρατά στα χέρια της παιχνίδια των παιδιών και να φορά μοβ μαγιό και τιρκουάζ παρεό.

Πηγή: Closer

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε