Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολόγυμνη η Scarlett Johansson στη νέα της ταινία!

Ολόγυμνη η Scarlett Johansson στη νέα της ταινία!

Ιδιαίτερα χαρούμενους θα κάνει τους fan της, ανά τον κόσμο, η Scarlett Johansson, αφού στη νέα της ταινία εμφανίζεται γυμνή και μ’ αυτό τον τρόπο “παγιδεύει” ανυποψίαστους άνδρες, οι οποίοι στη συνέχεια εξαφανίζονται με ένα μυστήριο τρόπο.

Στη νέα ταινία, λοιπόν, του Βρετανού, Τζόναθαν Γκλέιζερ, η οποία είναι επιστημονικής φαντασίας κι έχει τίτλο “Κάτω από το δέρμα”, η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται γυμνή και… μελαχροινή.

Η Scarlett, λοιπόν, υποδύεται μία εξωγήινη που σαγηνεύει ανυποψίαστους άνδρες με την ομορφιά της και στη συνέχεια τους εξαφανίζει, δημιουργώντας ένα πέπλο μυστηρίου.

Η ίδια πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την προκλητική αυτή εμφάνιση, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε “περίεργη” σε πρόσφατη συνέντευξή της: “Το γυμνό είναι γραμμένο μέσα στο σενάριο και ελπίζω να συμφωνήσει το κοινό σε αυτό, ότι στην ταινία το γυμνό δεν είναι ιδιαίτερα απολαυστικό. Είναι κάτα κάποιο τρόπο βιολογικό και παράξενο…Νομίζω ότι υπάρχει μία πρόθεση πίσω από αυτό!”.

Οι κακές γλώσσες, ωστόσο, δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, αφού στα social media υπήρξαν πολλοί χρήστες που υποστήριξαν πως τα συγκεκριμένα καρέ υπέστησαν ψηφιακή επεξεργασία, ώστε να επιτευχθεί αυτό το… αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

S. Johansson: Ημίγυμνη φωτογράφηση μετά το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες της

Χαμός στο διαδίκτυο! Μετά τη Σκάρλετ, γυμνή και η Βανέσα!

Γυμνές φωτογραφίες της Σκάρλετ στο διαδίκτυο!

Τα πέταξε όλα ο James Franco! Ανέβασε γυμνή φωτογραφία του στα social media

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε