Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παιδί των Ρομά το κοριτσάκι στο Δουβλίνο! Ρατσισμό καταγγέλουν οι γονείς!

Παιδί των Ρομά το κοριτσάκι στο Δουβλίνο! Ρατσισμό καταγγέλουν οι γονείς!

Τελικά οι Ρομά έχουν, όπως το φωνάζουν εδώ και ημέρες, ξανθά παιδιά με γαλανά μάτια! Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην περίπτωση του Δουβλίνου, όπου μετά από καταγγελίες γειτόνων, η αστυνομία πήρε από το σπίτι οικογένειας ρομά, ένα κατάξανθο κοριτσάκι, πεπεισμένοι ότι πρόκειται για υπόθεση, μικρής Μαρίας.

Δεν ήταν όμως! Οι εξετάσεις DNA που έγιναν απέδειξαν ότι το κοριτσάκι ήταν σπλάχνο των γονιών του, των Ρομά που είδαν να τους το παίρνουν από τα χέρια, μόνο με την υποψία ότι μπορεί να μην ήταν δικό τους!

Η οικογένεια ανακουφισμένη έσφιξε στην αγκαλιά της και πάλι το αγγελούδι της και στην συνέχεια είπαν ότι θα στραφούν νομικά εναντίον της αστυνομίας και θα ζητήσουν να ερευνηθεί κατά πόσο ήταν νόμιμες οι ενέργειες που έγιναν.

Το κοριτσάκι το πήραν οι αστυνομικοί από τους γονείς του και το έδωσαν σε υπηρεσία πρόνοιας μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα DNA.

Οι οικογένεια, μέσω του δικηγόρου της ανακοίνωσε: Η αρπαγή του παιδιού μας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά μας αλλά και στο ίδιο μας το παιδί.

Δηλώνουν ακόμα και σήμερα ότι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη και δεν αποδέχονται ότι μπορούσε η αστυνομία μόνο με την υποψία να πάρει ένα παιδί από το σπίτι του!

Ένα από τα παιδιά της οικογένειας, μια 21χρονη, είπε ότι η μητέρα τους δεν είχε βάλει μπουκιά στο στόμα της για 8 ημέρες που είχε αποχωριστεί το παιδί της. Είπε επίσης: “Και η μαμά μου όταν ήταν μικρή, ξανθά μαλλιά είχε!”

Σημειώνεται ότι το ίδιο συνέβη και με ένα αγοράκι 2 χρονών που το πήραν επίσης από την οικογένειά του σε άλλη περιοχή αλλά τους το επέστρεψαν μέσα σε 2 ημέρες. Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Ιρλανδίας, είπε ότι θα ζητήσει έρευνα από την αστυνομία αν όλα έγιναν σύννομα.

Εξοργισμένη είναι η κοινότητα των Ρομά στην Ιρλανδία, που κατηγορούν τις αρχές για ρατσισμό και για χαρακτηρισμό μιας ολόκληρης φυλής για εκμετάλλευση και εμπόριο παιδιών.

Η οικογένεια της μικρής, όπως τονίζουν, ζει σε ένα προάστιο του Δουβλίνου, σε ένα σπίτι με κήπο όπως όλοι οι γείτονές τους, δεν ενοχλουν κανέναν και η συμπεριφορά των αρχών μας γυρίζει πίσω σε άλλες εποχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γεννήθηκε στη Λαμία η μικρή Μαρία; – Τι λέει η Διευθύντρια της Γυναικολογικής του Νοσοκομείου Λαμίας – ΒΙΝΤΕΟ

Νέο θρίλερ με μωρο σε τσιγγάνους της Μυτιλήνης! “Μας το χάρισαν” λένε οι τρεις συλληφθέντες για το νεογέννητο αγοράκι! BINTEO

Έρευνες σε καταυλισμούς στην Ιταλία, με αφορμή την υπόθεση της Μαρίας

4 αμερικανικές οικογένειες λένε ότι η Μαρία θα μπορούσε να είναι παιδί τους

Κομισιόν: Εξαφανίζεται ένα παιδί κάθε δυο λεπτά! 250.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο στην Ευρώπη”

Υπόθεση μικρής Μαρίας και στο Δουβλίνο! Η αστυνομία βρήκε ξανθό κοριτσάκι σε οικογένεια τσιγγάνων!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε