Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παρίσι: Το δράμα μάνας που έχασε τις δίδυμες κόρες της στο μακελειό

Παρίσι: Το δράμα μάνας που έχασε τις δίδυμες κόρες της στο μακελειό

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο. Αυτό λένε είναι το χαρακτηριστικό για δύο δίδυμα αδέρφια. Και μάλλον έχουν δίκιο. Οι 30χρονες αδερφές Emilie και Charlotte Meaud, άφησαν την τελευταία τους πνοή, το βράδυ της τραγικής Παρασκευής. ”Το να θάψει μία μητέρα το παιδί της είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Εάν θάψει και τα δύο, αυτό είναι αδιανόητο”.

Το πιο άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα, για αυτή την άτυχη μάνα, που έχασε τα δύο της δίδυμα κορίτσια, όταν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν ανελέητα το μπαρ Carillon στο Παρίσι. Οι δύο αδερφές, ήταν αχώριστες. Αν και διαφορετικοί χαρακτήρες, έκαναν τα πάντα μαζί. Μπορεί να έμεναν σε διαφορετικά διαμερίσματα στο Παρίσι, αλλά ήξεραν να απολαμβάνουν παρέα τις χαρές της ζωής.

Η Emilie ήταν γνωστή αρχιτέκτονας, και είχε αποφοιτήσει από το La Villette, την Εθνική Σχολή Αρχιτεκτόνων. Η Charlotte αποφοίτησε με πτυχίο στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Διαφορετικές, αλλά και ίδιες. Και κάπως έτσι τα άψυχα σώματα των δύο μελαχρινών βρέθηκαν στο πάτωμα δίπλα δίπλα, έξω από το μπαρ.

Ο δήμαρχος της πόλης, Rene Arnaud, ανέφερε, ”Είναι ένα δύσκολο, σκληρό πράγμα για μια μητέρα να θάψει το παιδί της. Για να θάψει και τα δύο είναι αδιανόητο. Ωστόσο, όταν είδα την οικογένεια που δεν είχε κανένα μίσος στην καρδιά τους, ένιωσα απόλυτη αμηχανία. Με τι λόγια μπορεί να τους παρηγορήσω; Δεν υπάρχουν”. ”Η οικογένεια ήταν ανήσυχη, όταν έψαχνε τα δύο κορίτσια, αλλά δεν είχε νέα από αυτές. Η μητέρα, πριν ένα χρόνο έχασε το σύζυγό της, και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτόν το χαμό.

Φίλοι της Charlotte, ”Θα θυμόμαστε την αγάπη της για τη ζωή”. Καθηγητές της Emilie, ”Σοκαριστήκαμε αφού ακούσαμε ότι η Émilie μας, ήταν μεταξύ των θυμάτων της τρομοκρατίας”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε