Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέθανε 10 μηνών κοριτσάκι μετά τον άγριο βιασμό από τον σύντροφο της μητέρας του

Πέθανε 10 μηνών κοριτσάκι μετά τον άγριο βιασμό από τον σύντροφο της μητέρας του

Με τον πιο φριχτό τρόπο έφυγε από τη ζωή η 10 μηνών Emmaleigh που ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από τον σύντροφο της μητέρας του.
 

Οι αρχές συνέλαβαν τον 32χρονο Benjamin (‘Benji’) Ryan Taylor τη Δευτέρα με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης και του θανάτου του βρέφους. Η μητέρα του βρέφους Amanda Adkins ξύπνησε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και βρήκε το κοριτσάκι της να αιμορραγεί γυμνό στο υπόγειο του σπιτιού τους στη δυτική Βιρτζίνια.

Τότε κάλεσε αμέσως τις αρχές που έπιασαν τον 32χρονο να προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του αποτρόπαιου εγκλήματός του. Σκούπιζε όπως αποκάλυψαν οι αρχές το αίμα του μικρού κοριτσιού που είχε καλύψει τη βουβωνική του χώρα.

Κοντά στο σημείο όπου βίασε το βρέφος ο 32χρονος βρέθηκαν μέσα στα αίματα οι κουβερτούλες και τα ρουχαλάκια της Emmaleigh. Η Adkins κρατούσε το κοριτσάκι της που αιμορραγούσε και ενημέρωνε τις αρχές πως το βρήκε γυμνό στο υπόγειο του σπιτιού. Ενώ ο Taylor τους είπε αρχικά ότι δεν ήξερε πώς τραυματίστηκε το μωρό, αλλά αργότερα είπε πως λιποθύμησε ενώ έβαζε μπουγάδα και είχε στα χέρια του τη μικρή Emmaleigh.

“Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τόσο άσχημο όσα αυτό”, δήλωσε ο αξιωματικός Tony Boggs. Το μωράκι υπέκυψε στα τραύματά του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Charleston. Στο σπίτι, σύμφωνα με τις αρχές, βρίσκονταν 3 ακόμα παιδιά, με τη μικρή Emmaleigh να έχει υποστεί εγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα και άγρια σεξουαλική κακοποίηση.

Η οικογένεια της Emmaleigh ανέβασε σπαρακτικές φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού στη σελίδα GoFundMe που δημιούργησε για να καλύψουν τα έξοδα για τους γιατρούς και την κηδεία του βρέφους. Ο Taylor πλέον κρατείται στη φυλακή για το φριχτό έγκλημά του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε