Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ρίσκαρε τη ζωή του! Βούτηξε από ταράτσα ξενοδοχείου στην πισίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρίσκαρε τη ζωή του! Βούτηξε από ταράτσα ξενοδοχείου στην πισίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Παθιασμένος για την αδρεναλίνη, ο 25χρονος πήδηξε από ταράτσα ξενοδοχείου στην πισίνα. Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή που θα μπορούσε να του έχει στοιχίσει τη ζωή.

Ο Robbie Favre πήδηξε από την ταράτσα ξενοδοχείου στη Φλόριντα και έκανε βουτιά στην πισίνα. Αμέσως μετά έτρεξε στο αυτοκίνητό του για να φύγει, καθώς δεν έμενε στο ξενοδοχείο. “Είναι απλά κάτι που κάνω για διασκέδαση. Είχα επισκεφτεί το Clearwater Beach πριν από λίγες εβδομάδες για λίγες μέρες και πίστευα ότι ήταν τέλειο σημείο να πηδήξω. Το μυστικό είναι να μη φοβάσαι. Είναι πολύ τρελό το συναίσθημα.

Είναι απλά κάτι που κάνω για διασκέδαση. Δεν υπάρχει πραγματικά τεχνική εκτός από το να προσέχω να μη χτυπήσω στον πυθμένα. Δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα όπως αυτό. Ξέρω ότι παίρνω τεράστιο ρίσκο και πως ό,τι κάνω θα μπορούσε να καταλήξει πολύ άσχημα. Αλλά αξίζει. Απλά θέλω να περνάω καλά. Αν θέλω να κάνω κάτι διασκεδαστικό, το κάνω.

Δεν έχεις πραγματικά χρόνο να σκεφτείς ή να αξιολογήσεις τα πράγματα. Απλά αυτή τη φορά έπρεπε να φύγουμε από εκεί πολύ γρήγορα επειδή δεν είχαμε κλείσει δωμάτιο. Απλά βρήκα τον πιο γρήγορο τρόπο να φτάσω στην κορυφή. Μου πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα να βρω το καπέλο μου και να ξεφύγω. Θα το έκανα σίγουρα ξανά”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε