Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Σε κώμα 6χρονο κοριτσάκι μετά τον άγριο βιασμό – Το άφησε να πεθάνει σε παραλία

Σε κώμα 6χρονο κοριτσάκι μετά τον άγριο βιασμό – Το άφησε να πεθάνει σε παραλία

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 6χρονο κοριτσάκι που έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη μετά τον άγριο βιασμό του. Εγκαταλείφθηκε σε παραλία ενώ αιμορραγούσε και πλέον νοσηλεύεται σε κώμα.

Οι γιατροί στο Καζακστάν απευθύνουν έκκληση για διεθνή βοήθεια καθώς φοβούνται ότι η κατάσταση του μικρού κοριτσιού μπορεί να επιδεινωθεί. Το κοριτσάκι απήχθη ενώ ήταν για ψώνια με τη γιαγιά του στις 25 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τη συντετριμμένη γυναίκα, η εγγονούλα της μπαινόβγαινε στο μανάβικο Ivanich στην πόλη Aktau, όταν ξαφνικά την άρπαξε κάποιος και εξαφανίστηκε. Οι συγγενείς του μικρού κοριτσιού έψαχναν 2,5 ώρες μέχρι τελικά να το εντοπίσουν σε άθλια κατάσταση στην παραλία Nur Plaza. Αν είχε μείνει δύο ακόμα ώρες εκεί θα είχε πεθάνει.

Οι δύο γιαγιάδες του μικρού κοριτσιού βρίσκονται στο πλευρό της 6χρονης και ελπίζουν ότι θα τη βοηθήσουν και άλλες ομάδες γιατρών. Μια ομάδα Ινδών γιατρών έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί τους για να βοηθήσουν. Οι τοπικοί γιατροί παραδέχονται πως δεν μπορούν να κάνουν πολλά παρά το γεγονός πως μεταφέρθηκε στο National Research Center στην πόλη Astana.

“Η κατάστασή της είναι πολύ κρίσιμη. Ο εγκέφαλός της δεν οξυγονόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκαλώντας εγκεφαλική βλάβη”, δήλωσε ο γιατρός της 6χρονης Dr Altynshash Dzhaksybaeva. Οι αρχές στο μεταξύ συνέλαβαν έναν 32χρονο που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο για ψυχικά ασθενείς.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε