Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Sergey Lazarev: Το… αισθησιακό παρελθόν του τραγουδιστή της Ρωσίας (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Κατά πολλούς ο Sergey Lazarev, ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε τη Ρωσία στον 61ο διαγωνισμό της Eurovision, έπρεπε να είναι ο μεγάλος νικητής. Αλλά μάλλον θέλει να το ξεχάσει αυτό το βράδυ. Δεν είναι το μόνο που θέλει να ξεχάσει μάλλον.

Λίγο πριν ο Sergey Lazarev ανέβει στη σκηνή για να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στη Eurovision ήρθαν στο φως μερικές, ας το πούμε κομψά, αμήχανες στιγμές από το παρελθόν του. Γιατί όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από την αισθησιακή ταινία στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει, μάλλον αμήχανα θα ένιωσε.

Ο Lazarev εμφανίζεται σε φωτογραφίες που γρήγορα έγιναν… viral, ολόγυμνος να κρατά ένα πριόνι, το οποίο σχεδόν βάζει στο στόμα μιας γυναίκας, η οποία είναι ημίγυμνη και δεμένη με χειροπέδες σε ένα καλοριφέρ. Το λες και kincky αλλά όχι και ό,τι καλύτερο λίγο πριν πάρεις μέρος σε ένα διαγωνισμό και με τα μάτια του Κρεμλίνου “καρφωμένα” πάνω σου…

Φωτογραφίες: Daily Mail

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν προκάλεσαν εκνευρισμό στο Κρεμλίνο, που έσπευσε να… δικαιολογήσει τον γυμνό με το πριόνι λέγοντας πως οι φωτογραφίες δεν είναι από κάποια ταινία «ροζ» περιεχομένου αλλά από καμπάνια κατά της ενδοοικογειακής βίας.

Αλλά οι φήμες πως είναι στιγμιότυπα από αισθησιακή ταινία στην οποία είχε στο παρελθόν πρωταγωνιστήσει ο 33χρονος Ρώσος σούπερ σταρ δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε