Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Σοκ! Η στιγμή που ο καμικάζι ανατινάζεται μέσα στο εστιατόριο στο Παρίσι! ΒΙΝΤΕΟ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πηγή φωτογραφιών DailyMail
Πηγή φωτογραφιών DailyMail

– Καρέ, καρέ η έκρηξη με τον Μπραχίμ Αμπντεσλάμ να σκορπά τον θάνατο στο Comptoir Voltaire
– Ο τρομοκράτης μοιάζει να προσεύχεται και στη συνέχεια πυροδοτεί τα εκρηκτικά
– Ανυποψίαστοι οι θαμώνες τρώνε και διασκεδάζουν ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη
– Οι εικόνες προέρχονται από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος – ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ

Είναι εικόνες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και αναβιώνουν τον τρόμο της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Μια επίθεση που άφησε πίσω της 130 νεκρούς. Η στιγμή που ο Μπραχίμ Αμπντεσλάμ (αδερφός του Σαλάχ, του μοναδικού από τους δράστες που διέφυγε ζωντανός) πυροδοτεί τη ζώνη με τα εκρηκτικά που φορούσε και σκορπά θάνατο και πανικό έχει καταγραφεί σε video από κάμερα ασφαλείας.

Ο Μπραχίμ Αμπντεσλαμ μπαίνει στο εστιατόριο Comptoir Voltaire στις 09:40 το βράδυ της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου, της ημέρας που χαρακτηρίστηκε η νέα 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης, μοιάζει να προσεύχεται και στη συνέχεια πυροδοτεί τα εκρηκτικά. Δίπλα του οι πελάτες του καταστήματος δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό, μέχρι την τελευταία στιγμή.
Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ

Ο Μπραχίμ Αμπτντεσλάμ, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου που μεγάλωσε στις Βρυξέλλες, φτάνει στο Comptoir Voltaire λίγο πριν από τις 9:40. Ένα αυτοκίνητο τον αφήνει έξω από τη μπρασερί. Μοιράζει νευρικός καθώς μπαίνει στο χώρο της καφετέριας. Κατευθύνεται πως ένα άδειο τραπέζι, ενώ συγχρόνως χαμηλώνει το κεφάλι του και το καλύπτει με το αριστερό του χέρι. Η επόμενη κίνησή του είναι να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά.

Τον καλύπτει λευκός καπνός ενώ ο κορμός του σώματός του φαίνεται να διαχωρίζεται από τα κάτω άκρα του εξαιτίας της έκρηξης. Ο καμικάζι αυτοκτονίας σκοτώνεται ακαριαία αλλά οι πελάτες του μαγαζιού έχουν την “τυχή” να γλιτώσουν από την έκρηξη με μικροτραυματισμούς

Από την έκρηξη, δεν έμεινε σχετόν τίποτα από το σώμα του τρομοκράτη. Αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από ένα μικρό μέρος ενός δαχτύλου του που βρέθηκε στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης.

Το γαλλικό κανάλι M6 αποφάσισε να μεταδώσει το σοκαριστικό video από τη στιγμή που ο Αμπντεσλάμ ανατινάζεται μέσα στο Comptoir Voltaire, το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή Απαγορευμένη Ζώνη.

Πηγή DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε