Κόσμος

Σοκαριστικό πρωτοσέλιδο με τη Χίλαρι Κλίντον! Την έκανε ζόμπι το National Enquirer

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η Χίλαρι Κλίντον παραμένουν στο επίκεντρο, με το National Enquirer να την παρουσιάζει σαν ζόμπι στο εξώφυλλό του.

Ενώ απομένουν 55 ημέρες για τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τα δημοσιεύματα επικεντρώνονται στα προβλήματα υγείας της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος μετά την κατάρρευσή της σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 15 ετών από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Το National Enquirer την παρουσιάζει στο εξώφυλλό του ως ζόμπι, κάνοντας λόγο για 3 εγκεφαλικά, αλτσχάιμερ, εκρήξεις οργής και προβλήματα στο ήπαρ από το αλκοόλ. “Τα 10 φονικά μυστικά που κάθε Αμερικανός πρέπει να γνωρίζει” είναι ένα από τα θέματα που αναλύει, επισημαίνοντας πως αποκαλύπτεται επιτέλους ο πλήρης ιατρικός φάκελος της Χίλαρι Κλίντον.

Ενώ η υγεία της είναι επιβαρυμένη, γνωστός γιατρός ισχυρίστηκε πως μπορεί να δηλητηρίασαν την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για το προεδρικό αξίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο διάσημος παθολόγος Bennet Omalu έγραψε στο Twitter πως θα πρέπει το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον να πραγματοποιήσει τοξικολογικές εξετάσεις γιατί είναι πιθανό να δηλητηριάστηκε. “Όλα είναι πιθανά”, σημείωσε ο γνωστός παθολόγος, σημειώνοντας πως θα μπορούσε να εμπλέκεται ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάτρα: Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής – Ο οδηγός του ΙΧ που τον χτύπησε εγκατέλειψε το σημείο και συνελήφθη στο Ρίο
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Πάτρα, με τον οδηγό του ΙΧ να εγκαταλείπει το σημείο και να εντοπίζεται λίγο αργότερα από την Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.news
Το σημείο του τροχαίου στη Πάτρα 5
Ροζ σκάνδαλο στη Nestle: Απολύθηκε ο CEO για «μυστική ερωτική σχέση» με υφιστάμενή του
Ο Laurent Freixe εργαζόταν στη Nestle για σχεδόν 40 χρόνια και ανέλαβε CEO τον περασμένο Σεπτέμβριο - Η πολυεθνική θεωρεί ότι παραβίασε τον κώδικα δεοντολογίας και ορίζει τον Philipp Navratil ως αντικαταστάτη
O CEO της Nestle Laurent Freixe 5
Ισραήλ: Ο στρατός φοβάται αποδυνάμωση των εφέδρων εν μέσω κρίσης εμπιστοσύνης με την κυβέρνηση Νετανιάχου
Η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία ανησυχεί για χαμηλή συμμετοχή των εφέδρων στην επικείμενη επίθεση στη Γάζα, σύμφωνα με την προοδευτική ισραηλινή εφημερίδα Haaretz
Ισραηλινοί στρατιώτες
Βρετανία: Σκληραίνει η μεταναστευτική πολιτική – Σαφές μήνυμα σε ξένους φοιτητές
Το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης για να προειδοποιήσει ξένους φοιτητές ότι η παραμονή τους στη χώρα δεν μπορεί να παραταθεί μετά τη λήξη της βίζας τους
Το Big Ben στο Λονδίνο 1