Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σοκαριστικό βίντεο: 16χρονη μαθήτρια σαπίζει στο ξύλο 14χρονη μαθήτρια

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αυστραλία ένα βίντεο που δείχνει μια 16χρονη μαθήτρια να σαπίζει στο ξύλο πραγματικά μια 14χρονη μαθήτρια.
Το περιστατικό έγινε σε σχολείο της Μελβούρνης και το κατήγγειλε η ίδια η 14χρονη αφού πλέον φοβάται να πάει στο σχολείο της.
 
Στο βίντεο φαίνεται η 16χρονη να χτυπάει αλύπητα την άλλη μαθήτρια, να την σέρνει από τα μαλλιά ενώ κάποια στιγμή την κλωτσάει στο πρόσωπο. Εκεί το βίντεο έχει μονταριστεί καθώς η σκηνή είναι πολύ βίαια. Στη συνέχεια η 16χρονη φωνάζει στην 14χρονη να σηκωθεί από το έδαφος για να παλέψουν. Όμως η 14χρονη αρνείται γιατί δεν θέλει να συνεχιστεί το μαρτύριο της.
 
Τότε η 16χρονη αρχίζει και πάλι να την χτυπάει και να την τραβάει από τα μαλλιά.

 
Το περιστατικό έγινε σύμφωνα με το Channel 9 της Αυστραλίας, τον Φεβρουάριο όμως η μαθήτρια δεν είπε τίποτα. Τώρα όμως δέχεται συνέχεια απειλές ενώ φοβάται να πάει και στο σχολείο της μήπως και της επιτεθεί και πάλι η συγκεκριμένη μαθήτρια.
 
Το βίντεο έφτασε και στα χέρια της αστυνομία και σύντομα θα συλληφθεί η 16χρονη και θα αντιμετωπίσει βαριές κατηγορίες όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε