Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σπάνια εξομολόγηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την Νταϊάνα! “Ήμουν πολύ θυμωμένος”

Σπάνια εξομολόγηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την Νταϊάνα! “Ήμουν πολύ θυμωμένος”

Λίγο καιρό πριν από την 20ή επέτειο από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προχώρησε σε μια σπάνια συναισθηματική εξομολόγηση για την αδικοχαμένη μητέρα του.

Ο Γουίλιαμ βρέθηκε με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον σε ένα κέντρο στο ανατολικό Λονδίνο όπου κάθισαν με οικογένειες για να φτιάξουν βάζα μνήμης προς τιμήν ενός αγαπημένου τους προσώπου που έχει πεθάνει. Εκεί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συνάντησε τη Lorna Ireland και τον 12χρονο γιο της Shinobi Irons. Έφτιαχαναν βάζα με χρωματιστό αλάτι στη μνήμη της γιαγιάς του παιδιού και της νονάς του.

Η Lorna εξήγησε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και εκείνος άρχισε να μιλά με τον 12χρονο Shinobi. “Είπε στον γιο μου πως όταν πέθανε η μητέρα του, όταν ήταν 15 ετών, ήταν πολύ θυμωμένος και του ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσει για αυτό. Ήταν πολύ σημαντικό που ο Shinobi μίλησε σε κάποιον για το πώς ένιωθε ακόμα και χρόνια μετά. Ήταν πολύ προσωπικό και πολύ ξεχωριστό”.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997 όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν 15 ετών και ο αδερφός του πρίγκιπας Χάρι μόλις 12 ετών.

Πηγή: Eonline

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε