Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Στη… φόρα τα έγγραφα του διαζυγίου των Μπραντζελίνα

Στη… φόρα τα έγγραφα του διαζυγίου των Μπραντζελίνα

Το φως τη δημοσιότητας θα δουν τα δικαστικά έγγραφα του πολύκροτου διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Δικαστής του Λος Άντζελες δεν έκανε το χατήρι στον Μπραντ Πιτ και απέρριψε το αίτημα του να μείνει μυστική όλη η υπόθεση.

Εκπρόσωπος του δικαστηρίου ανέφερε ότι ο δικαστής Ρίτσαρντ Μπαρτζ Τζούνιορ αποφάσισε να δημοσιοποιήθει η υπόθεση, ωστόσο, είπε ότι θα εξεταστούν αιτήματα για απόκρυψη ειδικών εγγράφων, δεδομένου κυρίως ότι και τα έξι παιδιά του ζεύγους είναι ανήλικα και η υπόθεση για την κηδεμονία τους είναι σε εξέλιξη.

Το δικαστήριο αναγνωρίζει τα δικαιώματα της ιδιωτικότητας των ανήλικων παιδιών και θα καθοδηγηθεί με γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών”, είπε ο δικαστής.  Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, μέχρι στιγμής, δεν έχουν σχολιάσει το παραμικρό.

Οι δυο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι από το 2005, παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια και ο ξαφνικός χωρισμός τους τον Σεπτέμβριο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Χόλιγουντ. Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές, έπειτα από ένα περιστατικό μέσα σε ιδιωτικό αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια του οποίου λέγεται ότι ο Πιτ έχασε την ψυχραιμία του μπροστά σε ένα ή περισσότερα παιδιά του.

Τότε εκείνη αποφάσισε ότι “για την υγεία της οικογένειας” πρέπει να ζητήσει διαζύγιο κα την πλήρη κηδεμονία των παιδιών. Το ζευγάρι έχει υιοθετήσει τον Μάντοξ, τον Παξ και την Ζαχάρα και έχει τρία βιολογικά παιδιά: την Σιλό Νουβέλ και τα δίδυμα Νοξ Λίον και Βίβιαν Μαρσελίν, όλα τους ηλικίας 8 έως 15 ετών. Ο Πιτ έχει ζητήσει επίσης την κηδεμονία των παιδιών.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε