Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Συγκλονιστικό βίντεο! 15χρονος ξυπνά μετά από μεταμόσχευση καρδιάς: “Είμαι τόσο ευτυχισμένος που ζω”

Συγκλονιστικό βίντεο! 15χρονος ξυπνά μετά από μεταμόσχευση καρδιάς: “Είμαι τόσο ευτυχισμένος που ζω”

Είναι η στιγμή που ο 15χρονος Trevor Sullivan ξυπνά μετά από επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι ζωντανός. Ξεσπά σε κλάματα.

Το βίντεο των 45 δευτερολέπτων είναι συγκλονιστικό. Ο Trevor βρίσκεται διασωληνωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Με βαθιές αναπνοές το μόνο που βγαίνει από τα χείλη του είναι το πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Περίμενα τόσο πολύ. Μπορώ ξανά να αναπνεύσω και να μιλήσω”. Όταν ο πατέρας του τον ρωτά πώς αισθάνεται μετά το σοβαρό χειρουργείο, ο Trevor επαναλαμβάνει με δάκρυα στα μάτια πόσο εκπληκτικά αισθάνεται. “Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο καλά”.

Ο 15χρονος αρρώστησε το 2014 και όλοι πίστεψαν ότι είχε κρυώσει. Μετά από πολλές επισκέψεις στον γιατρό, ανακάλυψαν ότι έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια. Το μόσχευμα βρέθηκε τον Νοέμβριο του 2015 και το χειρουργείο προγραμματίστηκε άμεσα. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, με τους χρήστες του διαδικτύου να εμψυχώνουν τον ανήλικο και να συνειδητοποιούν πόσο παίρνουν κάποια πράγματα ως δεδομένα.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε