Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Θρίλερ με την αυτοκτονία 21χρονου μοντέλου! “Τη δολοφόνησαν”!

Θρίλερ με την αυτοκτονία 21χρονου μοντέλου! “Τη δολοφόνησαν”!

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η αυτοκτονία του 21χρονου μοντέλου της Vogue Raudha Athif, με την οικογένειά της να υποστηρίζει πως πρόκειται για δολοφονία.

Ήταν πριν από λίγες μέρες που η 21χρονη Raudha Athif βρέθηκε κρεμασμένη στο δωμάτιό της στις φοιτητικές εστίες. Η οικογένεια ωστόσο του μοντέλου από τις Μαλδίβες υποστηρίζει πως τη δολοφόνησαν εξτρεμιστές επειδή δεν φορούσε την ισλαμική ενδυμασία και το έκαναν να φανεί σαν αυτοκτονία.

Ο πατέρας της Mohamed Athif τόνισε πως το μοντέλο και φοιτήτρια Ιατρικής δεν αυτοκτόνησε. “Δολοφονήθηκε στο δωμάτιό της στις φοιτητικές εστίες. Έχω τα στοιχεία”. Το άψυχο σώμα της 21χρονης ανακαλύφθηκε στο δωμάτιό της στις 29 Μαρτίου, με τον αδερφό της Rayyan Athif να δηλώνει πως εξτρεμιστές κρύβονται πίσω από τον θάνατό της. 

Υποστήριξε πως στοχοποιήθηκε επειδή υποστήριζε ανθρώπους που έπεφταν θύματα του bullying για θρησκευτικά ζητήματα και πως πριν από εβδομάδες τους είχε πει ότι της είχε ρίξει υπνωτικά στο ποτό.

 

 

“Έχουν υπάρξει μια σειρά από δολοφονίες στο Μπαγκλαντές που της έκαναν να φαίνονται αυτοκτονίες και υπάρχουν υπόνοιες ότι εξτρεμιστές είναι πίσω από αυτές τις φρικαλεότητες. Ο τρόπος που ντυνόταν θεωρούνταν προκλητικός και αντιισλαμικός παρά το γεγονός ότι φορούσε πέπλο που κάλυπτε το πρόσωπό της στο πανεπιστήμιο. Την επέκριναν επανειλημμένα επειδή φορούσε τζιν στο μουσουλμανικό κολέγιο που έχει πολλές εξτρεμιστικές συνδέσεις και υποστήριξη”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε