Κόσμος

Θρίλερ ομηρίας αστυνομικού στην Αυστρία

Η επιχείρηση για τη σύλληψη ενός άνδρα στην Αυστρία που είναι ύποπτος για λαθροθηρία κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη με αποτέλεσμα να χτυπηθούν τρεις άνθρωποι, ενώ στη συνέχεια ο λαθροκυνηγός οχυρώθηκε στο σπίτι του όπου κρατά όμηρο ένα αστυνομικό.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της Αυστρίας, από την ανταλλαγή των πυροβολισμών «χτυπήθηκαν δύο αστυνομικοί και ένας οδηγός ασθενοφόρου», ωστόσο δεν σχολίασε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι τρεις άνδρες είναι νεκροί.

Ο λαθροθήρας, ο οποίος εντοπίστηκε σε δάσος της πόλης Άναμπεργκ, περίπου εκατό χιλιόμετρα δυτικά της Βιένης, κατάφερε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το αγρόκτημά του που βρίσκεται κοντά στην πόλη Μελκ.

Εκεί βρίσκεται περικυκλωμένος από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA, ο λαθροκυνηγός κρατά έναν τρίτο αστυνομικό όμηρο. Την ίδια πληροφορία αναφέρει στον ιστότοπό της και η αυστριακή εφημερίδα Krone.

«Ένας αστυνομικός αγνοείται», επισημαίνεται μόνο στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Ο άνδρας, που είναι περίπου 50 ετών, «είναι προφανώς βαριά οπλισμένος», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στο APA, επιβεβαιώνοντας ότι πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον των αστυνομικών που τον έχουν περικυκλώσει. «Προς το παρόν δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί του», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τιμωρία άργησε 25 χρόνια! – Το DNA έδειξε τον φονιά

Άστεγος βρήκε 42.000 δολάρια και τα επέστρεψε

Έφεραν στο φως το κουφάρι του Costa Concordia – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Πέταξαν αυγό στον Στάινμπρουκ! (VIDEO)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γαλλία σε κατάσταση συναγερμού λόγω του παρατεταμένου κύματος καύσωνα – Θα διαρκέσει έως το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου
Σε κατάσταση συναγερμού, λόγω του παρατεταμένου κύματος καύσωνα, συνεχίζει να βρίσκεται η Γαλλία. Η μετεωρολογική υπηρεσία της Γαλλίας,...
Καύσωνας
Ευρωπαίοι ηγέτες για την συνάντηση Πούτιν – Τραμπ: «Οι Ουκρανοί πρέπει να μπορούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους»
Το κοινό κείμενο των ηγετών δεν υπέγραψε η Ουγγαρία - Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα συνομιλήσουν την Τετάρτη με τον Ντόναλντ Τραμπ
Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς / Εμανουέλ Μακρόν / Βολοντίμιρ Ζελένσκι / Κιρ Στάρμερ / Ντόναλντ Τουσκ 1