Κόσμος

«Tο χειρότερο βασανιστήριο»: Άφωνη με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του καθηγητή της

Η παράδοση θέλει τους απόφοιτους στη Βρετανία να συγκεντρώνουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα από συμμαθητές και καθηγητές τους, σε βιβλία ή λευκώματα, ως αναμνηστικό των σχολικών χρόνων.

Μία γυναίκα “ξέθαψε” το λεύκωμα της και ανέβασε στο Twitter το απίστευτο μήνυμα που της είχε γράψει ο καθηγητής των Αγγλικών, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 50.000 σχόλια.

“Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το έγραψε ο δάσκαλός μου στα Αγγλικά στο βιβλίο μου, όταν έφυγα από το σχολείο”, έγραψε η ίδια.

Το μήνυμα ανέφερε: “Άσλεϊ, μερικές φορές πηγαίνω σπίτι και δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί η ενοχλητική φωνή σου δεν σταματά να ηχεί στα αυτιά μου, όπως το χειρότερο βασανιστήριο που είναι γνωστό στον άνθρωπο. Αυτά. Καλή τύχη. Κύριος Σεεντάτ”.

Η πρώην μαθήτρια του, του έστειλα φωτογραφία το μήνυμα για να επιβεβαιώσει ότι το είχε γράψει αυτός. Και ο καθηγητής το επιβεβαίωσε: “Ω Θεέ μου. Εγώ ήμουν”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε μετά από 52 χρόνια από τη θέση του ηγούμενου της Μονής Σινά ο αρχιεπίσκοπος Δαμιανός
«Νοερά στέκομαι γονατιστός και δακρυσμένος μπροστά στην ιερή λάρνακα με τα πάντιμα λείψανα της μάνας και τροφού μου Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης - Για τα υπόλοιπα περιμένω να μιλήσει ο ουρανός», αναφέρει στην επιστολή του
Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός
Άνοιξε η διαθήκη του Τζόρτζιο Αρμάνι – Ο σύντροφός του κληρονομεί μεγάλο μέρος της αυτοκρατορίας του
Η διαδοχή του Ιταλού δημιουργού χαράζει μια νέα ισορροπία ανάμεσα στον σύντροφό του Λέο Ντελ’ Όρκο, τους οικογενειακούς κληρονόμους και το ίδρυμά του, ανοίγοντας τον δρόμο για πιθανή είσοδο της LVMH
Ο Τζόρτζιο Αρμάνι 4
Ο τελευταίος άνθρωπος που αντιπαρατέθηκε με τον Τσάρλι Κερκ πριν τη δολοφονία του ξεσπά: «Διαφωνούσα μαζί του, αλλά ήταν άνθρωπος»
Ο 29χρονος Χάντερ Κόζακ, φοιτητής μαθηματικών, είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο Κερκ στη σκηνή του πανεπιστήμιο Γιούτα Βάλεϊ στις ΗΠΑ
Τέντα