Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τραμπ: Οι New York Times θα τον… κράξουν στα Όσκαρ! [vid]

Τραμπ: Οι New York Times θα τον… κράξουν στα Όσκαρ! [vid]

Οι New York Times θα κάνουν κάτι εξαιρετικά σπάνιο, ο Ντόναλντ Τραμπ το απορρίπτει ήδη ως “κακό” και στη μέση βρίσκονται τα Όσκαρ! Όλο το παρασκήνιο ενός πολέμου που… καλά κρατεί.

Για πρώτη φορά μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, οι New York Times, που βρίσκονται σε ανοιχτή ρήξη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα παρουσιάσουν μία τηλεοπτική διαφήμιση. Και μάλιστα σε… επιλεγμένο χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής κάλυψης των φετινών βραβείων Όσκαρ (σ.σ. είναι προγραμματισμένα για τις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 27.02.2017), θα προβληθεί η συγκεκριμένη διαφήμιση, που θα έχει θέμα την “αλήθεια”.

Ο τίτλος της διαφήμισης είναι ο εξής: “Η αλήθεια είναι δύσκολη“. Σε ένα λευκό φόντο, εμφανίζονται διάφορα αποσπάσπαματα δημοσιογραφικών ρεπορτάζ που ξεκινούν με την φράση “η αλήθεια”, για να καταλήξει με το εξής μήνυμα:

Η αλήθεια είναι δύσκολη. Είναι δύσκολο να βρεις την αλήθεια. Είναι δύσκολο να ξέρεις την αλήθεια. Η αλήθεια είναι πιο σημαντική τώρα παρά ποτέ“.

Δείτε τη διαφήμιση

Η αντίδραση του Τραμπ

Όπως θα περίμεναν… όλοι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν χάρηκε ιδιαίτερα με την παραπάνω διαφήμιση. Σε μήνυμά του στο Twitter αναφέρει χαρακτηριστικά:

Για πρώτη φορά οι απογοητευτικοί New York Times θα προβάλουν μια διαφήμιση (που είναι κακή) για να προστατέψουν την καταρρέουσα υστεροφημία τους. Προσπαθήστε να κάνε ρεπορτάζ με ακρίβεια και δίκαια“!

Δείτε το tweet

Εδώ να σημειώσουμε πως εκπρόσωπος των New York Times, δήλωσε στο CNN πως η διαφήμιση “είναι μία εξαιρετική μεταφορά για το πόσο δύσκολο είναι το να καταλάβεις την αλήθεια σε καθημερινή βάση“, ενώ ακόμη παραδέχτηκε πως επιλέχθηκαν τα Όσκαρ για την προβολή της, ώστε να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε