Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βρήκαν τη μικρή Μαντλίν; Θρίλερ με έφηβη που ζει στους δρόμους της Ρώμης [pics, vids]

Βρήκαν τη μικρή Μαντλίν; Θρίλερ με έφηβη που ζει στους δρόμους της Ρώμης [pics, vids]

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα μιας έφηβης που μιλά αγγλικά και ζει στους δρόμους της Ρώμης, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι το ξανθό κορίτσι μοιάζει με τη Μαντλίν Μακάν.

Η ξανθιά κοπέλα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Ιταλών λόγω της ευγενικής της συμπεριφοράς και της αδυναμίας της να μιλήσει ιταλικά. Πολλοί είναι εκείνοι που είπαν ότι αρνείται να δεχτεί χρήματα και απαντά ερωτήσεις που της κάνουν στα αγγλικά.

Από τη στιγμή που ανέβηκαν φωτογραφίες της και βίντεο στο ίντερνετ πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι μοιάζει με τη Μαντλίν Μακάν που εξαφανίστηκε το 2007. Σε άλλους πάλι θυμίζει άλλα αγνοούμενα κορίτσια όπως η Amanda Adlai που απήχθε το 2008 στο Michigan και η Maria-Brigitte Henselmann που εξαφανίστηκε το 2008 στη Γερμανία.

Οι ιταλικές αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν την έφηβη που δεν έχει διαβατήριο, ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που να φέρει το όνομά της. Οι ντόπιοι ανέφεραν ότι απαντά στο όνομα Maria, αλλά οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι τους είπε διαφορετικά ονόματα.

“Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι μπορεί να είναι η Madeline McCann που τώρα θα ήταν 13 ετών. Η Madeline είχε ένα διακριτικό σημάδι στο μάτι της και θα ήταν εύκολο να πει κανείς ότι είναι αυτή από την αναγνώριση”, αναφέρεται σε μια σελίδα που αφιερώνεται στη “Maria” και θέλει να βρεθεί η έφηβη στο σπίτι της για τις γιορτές.

Η ξανθιά έφηβη κοπέλα δεν έχει δικά της πράγματα και φέρεται να φορά τα ίδια ρούχα για εβδομάδες. Από τότε που η υπόθεση εμφανίστηκε στο ιταλικό σόου “Chi l’ ha Visto) έχει κερδίσει παγκόσμια προσοχή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε