Κόσμος

Wall Street: Οριακή άνοδος ο Dow Jones – Πτώση για Nasdaq και S&P 500

Μεικτές τάσεις επικράτησαν σήμερα στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, στον απόηχο των δυσμενών οικονομικών στοιχείων από την Κίνα που ενέτειναν την ανησυχία των επενδυτών για επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με οριακή άνοδο 26,76 μονάδων (+0,08%), στις 32.223,42 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 142,21 μονάδων (–1,20%), στις 11.662,79 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 15,88 μονάδων (–0,39%), στις 4.008,01 μονάδες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το νέο Δόγμα Μονρόε του Ντόναλντ Τραμπ: Τι σηματοδοτεί η νέα στρατηγική των ΗΠΑ για την Ευρώπη, την Ουκρανία και τον ανταγωνισμό με την Κίνα
Η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ παρουσιάζει μια ταυτοτική και παρεμβατική προσέγγιση που αναστατώνει την Ευρώπη, αναδιαμορφώνει το δυτικό ημισφαίριο και δοκιμάζει τη διεθνή τάξη
Ντόναλντ Τραμπ
Ρωσία: Σύμβουλος του Κρεμλίνου λέει ότι ο Πούτιν και ο Αμερικανός απεσταλμένος Γουίτκοφ «καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο χωρίς να μιλούν»
Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι συνομιλίες μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Αμερικανού εκπροσώπου Στιβ Γουίτκοφ διεξήχθησαν σε «φιλικό και εποικοδομητικό» κλίμα
Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν συναντά τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ στη Μόσχα