Κόσμος

Υπονοούμενα της βασίλισσας Ελισάβετ για τις εξελίξεις μετά το Brexit

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ, τόνισε σήμερα στους βουλευτές του κοινοβουλίου της Σκωτίας, τη δυσκολία να παραμείνει κανείς ήρεμος, σ' έναν κόσμο που αλλάζει τόσο γρήγορα.

Μιλώντας στη διάρκεια της τελετής έναρξης της πέμπτης περιόδου του κοινοβουλίου της Σκωτίας, η βασίλισσα δεν έκανε αναφορά στο δημοψήφισμα της προηγούμενης εβδομάδας και το αποτέλεσμα αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ. Το αποτέλεσμα αυτό, προκάλεσε απόγνωση στη Σκωτία, αλλά και εξαγγελίες για το ενδεχόμενο διεξαγωγής νέου δημοψηφίσματος ανεξαρτησίας.
“Όλοι ζούμε και εργαζόμαστε σ’ έναν πολύπλοκο και απαιτητικό κόσμο, στον οποίο οι εξελίξεις δρομολογούνται ταχύτατα, ενώ η ικανότητα μας να παραμείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, γίνεται δύσκολη,” δήλωσε χαρακτηριστικά για την πορεία των εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο, η 90χρονη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου